Papirnica Hartis | Nova Gorica | Supernova

Po vse za šolo in pisarno v papirnico Hartis! Poleg šolskih potrebščin, pisarniškega materiala in darilnega programa vam nudijo tudi tiskanje, fotokopiranje, vezavo dokumentov in plastificiranje.

Papirnica Hartis

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Široka ponudba šolskih potrebščin in pisarniškega materiala v Papirnici Hartis

Skočite po vse za šolo v papirnico, ki vam ponuja več! Papirnica Hartis v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica slovi po najboljši ponudbi šolskih potrebščin. Otroci bodo navdušeni nad šolskimi nahrbtniki in torbami znamk Eastpak, Seven, Rucksack in Kaos, ki jih bodo z veseljem napolnili z zvezki, mapami, peresnicami, beležkami in drugimi potrebščinami z najljubšimi risanimi in športnimi junaki.

V papirnici Hartis boste našli tudi vse za domačo pisarno, od pisarniškega in računalniškega materiala do papirne galanterije in priročnih map za arhiviranje dokumentov. Izkoristite ugodno ponudbo fotokopirnega papirja, ovojnic in drugega pisarniškega materiala, v ponudbi pa boste našli tudi številne uradne obrazce, ki vam bodo olajšali tako delo kot urejanje uradnih zadev.

Ob prazničnem času ter za posebne priložnosti vas v Papirnici Hartis čaka tudi bogat darilni program s širokim izborom daril za vsak okus, papirja za zavijanje daril, darilnih trakov in izvirnih voščilnic. Ponujajo vam tudi kakovostno storitev tako črno-belega kot barvnega fotokopiranja in tiskanja različnih formatov (A3, A4, A5), samopostrežno tiskanje s spleta ali prenosnih medijev (prenosni disk, USB-ključek), spiralno vezavo dokumentov, skeniranje ter plastificiranje dokumentov do formata A3. Po želji vam tudi oblikujejo dotisk na kuverte, memorandume, koledarje, vizitke ipd.

Hartis – več kot le papirnica!

Začetki podjetja Hartis segajo v leto 1993, ko se je predstavilo na trgu tako na področju papirništva kot na področju gradbeništva in prevozništva. Danes, s petimi bogato založenimi prodajalnami po celi Sloveniji in uspešno prodajo B2B, želi Papirnica Hartis prodreti med vodilna podjetja na področju papirništva v Sloveniji ter oskrbe pravnih in fizičnih oseb z razvojem novih kakovostnih blagovnih znamk in tehnologij prodaje.

V Papirnici Hartis redno spremljajo tako trende na trgu kot lokalne želje in potrebe potrošnikov. V vsakem trenutku si prizadevajo ponuditi kakovostno blago po konkurenčnih cenah ter prinesti zadovoljstvo v vsako pisarno in vsak dom. V Papirnici Hartis boste vedno našli prijazno in strokovno usposobljeno osebje, ki vam bo z veseljem pomagalo in svetovalo pri nakupu tako šolskih potrebščin kot pisarniškega materiala ali daril. In to vedno z nasmehom na obrazu.