T2 | Nova Gorica | Supernova

V poslovalnici T-2 lahko sklenete naročniško razmerje, uredite svoj naročniški paket in se zatopite v svet novosti mobilne telefonije. Ugodni pametni telefoni čakajo na vas!

T2

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Ugodna T-2 ponudba televizije, interneta in mobilne telefonije

Izberite ugoden naročniški paket T-2 in uživajte v številnih prednostih najsodobnejših telekomunikacijskih storitev. Zagotovite si cenejši dostop do bogate sheme TV programov, hitrega interneta s prenosom podatkov tudi do 500/100 Mbit/s ter storitev fiksne in mobilne telefonije. Prijazni svetovalci v poslovalnici T-2 Supernova Nova Gorica vam bodo pomagali izbrati pravi paket po vašem okusu, uredili dokumentacijo pri sklepanju naročniškega razmerja ter vam predstavili novosti v najboljšem omrežju. Že imate svoj prostor v oblaku ter ogled TV programov s časovnim zamikom? Nadgradite svoj paket kar med obiskom nakupovalnega centra!

Ugodna ponudba storitev T-2 zajema mobilno, odprto širokopasovna, kabelsko in optično omrežje. Na prodajnem mestu lahko naročite, kupite, prevzamete, zamenjate ali celo vrnete tehnično opremo za T-2 storitve, na voljo pa je tudi skrbno izbrana ponudba najnovejših pametnih telefonov in mobilnih naprav priljubljenih znamk. Povzdignite svoj slog z novim telefonom iPhone, Samsung Galaxy, Huawei, Xiaomi, LG ali drugim – privoščite si ga lahko brez skrbi, na obroke z vezavo naročniškega razmerja.

Pri T-2 so zagotovljene najsodobnejše telekomunikacijske storitve po konkurenčnih cenah

Družba T-2 je bila ustanovljena leta 2004 in uporabnikom vse od takrat ponuja kakovostne in zanesljive telekomunikacijske, informacijske in medijske storitve. V nacionalno in mednarodno telekomunikacijsko omrežje se je vključila oktobra 2005 s ponudbo telefonije, TV in interneta s tehnologijo VDSL. Takrat je T-2 prva ponudila slovenskemu trgu širokopasovni dostop, ki je uporabnikom prinesel hitrejši internet, sodobnejšo telefonijo in najnaprednejši IPTV. 

Z več kot 350 zaposlenimi je družba T-2 imela v novembru 2019 preko 283.000 fiksnih in mobilnih priključkov, njihove storitve pa je uporabljalo preko 150.000 slovenskih družin in podjetij. V T-2 se vseskozi trudijo, da ponujajo čim boljšo uporabniško izkušnjo in marsikatere inovativne rešitve, med njimi so aplikacija za pametne TV naprave, edinstveni časovni zamik in storitev mobilne televizije tv2go, ki jo lahko naročniki uporabljajo povsod v EU, širok nabor TV programov - tudi v 4K ločljivosti, itd.