CROPP | Nova Gorica | Supernova

Urbano življenje in poulično sproščeni slog narekujeta ritem ponudbe v trgovini CROPP, da izrazite individualnost ali zaživite urbani šport in glasbo s pristnim slogom oblačenja.

CROPP

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Urbano drugačna modna oblačila

Mestne ulice, glasbeni klubi, sodobne celice umetnosti in športa so tista urbana stičišča, kjer se srečujejo mladi in izražajo svoj edinstven slog. V nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica je trgovina CROPP popolna izbira mladih individualistov, ki neodvisnost izražate tudi z načinom oblačenja in iščete neustaljene modne smernice.

Moške in ženske kolekcije modne blagovne znamke CROPP sledijo trendom in vedno znova ustvarjajo nove. Majice in topi, obleke in kombinezoni, jakne in plašči, kavbojke in puloverji, športni copati in sandali, natikači in petke, čevlji in espadrile, torbe in nahrbtniki, nogavice in spodnje perilo … Od pet do glave se obujete in oblečete ter z izjemno izbiro barv in materialov, potiskov in vzorcev, krojev in slogov oblačil na povsem svoj način izrazite sebe. Utrip svetovnih metropol in mladostne urbane mode ustvarja celovito ponudbo trgovine CROPP, v katero boste morda vstopili običajni, a izstopili modno drugačni.

Urbana moda za upornike sodobnega časa

CROPP predstavlja ulično modo, idealno za urbano okolje in urbani način življenja. Drzna blagovna znamka je namenjena mladim upornikom, moškim in ženskam, ki so del urbane kulture, živijo svoje življenje, kot želijo, in skozi izbiro oblačil izražajo svojo edinstvenost. V CROPP kolekcijah se prepletajo grafiti, ulična umetnost, urbani športi in glasba, ki odražajo živahni vplivi pop in hip-hop kulture. Za zares edinstveno noto vsake nove kolekcije CROPP sodeluje z ilustratorji in mojstri grafitov s celega sveta ter podpira dogodke, povezane z ulično umetnostjo. Trendovsko kolekcijo CROPP oblačil in modnih dodatkov lahko odkrijete na več edinstvenih lokacijah v Sloveniji, med drugim v Supernovi Qlandia Kranj in Supernovi Qlandia Novo mesto, ponudbo pa si lahko ogledate tudi na spletu.