dm | Nova Gorica | Supernova

Ponudba dm obsega aktualne drogerijske izdelke s področij: lepota in zdravje, dojenček, fotografija, gospodinjstvo, medicinski pripomočki ter namenja poseben poudarek ponudbi naravne kozmetike in zdrave prehrane.

dm

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

dm drogerie markt v Nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica ponuja kakovostno kozmetiko po dostopnih cenah!

Ob izbranih terminih, na katere se lahko predhodno naročite vam dm drogerie markt v Nakupovalnem centru Supernova v Novi Gorici ponuja možnost brezplačnega ličenja z dekorativno kozmetiko Deborah. V sodelovanju s slovenskimi umetnicami ličenja Jasno Oklešen, Majo Šušnjara in drugimi, dm ponuja tudi možnost prijave na akademijo ličenja, kjer lahko vsi navdušenci nad ličenjem nadgradijo svoje znanje. 

Zveste stranke imajo možnost zbiranja točk ob nakupu na dm kartici zvestobe in ob njihovem koriščenju pridobijo primerne ugodnosti. Na voljo so jim tudi akcijske cene, ki so objavljene v aktualnem letaku, poleg tega pa v sodelovanju z izbranimi blagovnimi znamkami dm drogerie markt prireja tudi nagradne igre, v katerih lahko zadenete bogate nagrade. 

Delovni čas poslovalnice dm v Supernovi Nova Gorica:
PON - SOB: 8.00 - 21.00
NED: ZAPRTO

dm- Kupujem tam, kjer nekaj veljam

Podjetje dm drogerie markt je zastopano v 13 evropskih državah, v Sloveniji z 91 prodajalnami, obenem pa je eden največjih drogeristov v srednji in vzhodni Evropi. Ponudba zajema okoli 21.000 različnih izdelkov, med katerimi je več kot 4.300 izdelkov lastne blagovne znamke. Te izdelke proizvaja 33 lastnih blagovnih znamk s področja nege telesa, kozmetike, higienskih izdelkov, zdravja, medicinskih pripomočkov, otroka, korekcijskih pripomočkov, gospodinjstva, tekstila, foto storitev in živali.

Tudi lastne blagovne znamke sledijo standardom kakovosti vodilnih blagovnih znamk v njihovi ponudbi, vendar pa so ti izdelki približno za 30 % ugodnejši. Odlično razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov dm-ovih znamk, med njimi Balea, alverde, Dontodent, jessa, s-he stylezone, sundance, trend IT UP, Visiomax, babylove, so nagradili njihovi zvesti uporabniki tako, da so jim podelili odlične ocene tako na testiranjih v sklopu Zveze potrošnikov Slovenije kot na dm-ovih lastnih testiranjih.