Office Shoes | Nova Gorica | Supernova

Obujte se trendovsko in v popolnem slogu! Trgovina Office Shoes vas vedno razvaja z obutvijo priznanih blagovnih znamk za ženske, moške in otroke.

Office Shoes

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Modni, kakovostni in udobni čevlji urbane mode v trgovini Office Shoes

Zakaj bi iskali popoln par čevljev, če lahko vrhunski čevlji najdejo vas? Trgovina Office Shoes v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica slovi po skrbno izbrani ponudbi trendovskih čevljev. Modna obutev, ki bo vaše noge razvajala tako v prostem času kot pri športu in ob posebnih priložnostih, se v Trgovini Office Shoes spoji s popolnim slogom – za vse, ki želite v svojih čevljih izstopati ter si obenem zagotoviti udobje, tudi ko jih boste nosili ves dan ali preplesali vso noč!

V ponudbi ženskih čevljev boste dame našle širok izbor superg in čevljev za prosti čas, kot tudi sandale ter drzne gležnjarje in škornje s peto. Pobrskajte po najnovejših modelih Steve Madden, Guess, Karl Lagerfeld, Fila, Lacoste … in se pustite navdušiti! Vsi modeli obutve v trgovini Office Shoes so skrbno izbrani in odražajo nove trende ulične mode tako pri modelih kot pri izboru barv.

Tudi pri moških čevljih je ponudba izjemno raznolika in za vsak okus. Izberite večno klasiko superg in čevljev Tommy Hilfiger, Levi's ali Polo Ralph Lauren, kakovost obutve Skechers in Caterpillar ali preprosto dopolnite svoj uporniški slog z legendarnimi allstarkami Chuck Tailor Converse v vseh možnih barvah. V otroškem kotičku vas bo pričakala prava eksplozija barv in udobja, ki bo vašim malčkom narisala nasmeh na obraz in nežne otroške nogice odela v vrhunsko kakovost. Poiščite nove modele otroške obutve in superg.

Vodilne blagovne znamke obutve v Office Shoes

Office Shoes je specializirana mednarodna veriga prodajaln z obutvijo mednarodne prepoznavnosti, ki vse od ustanovitve leta 1996 temelji na vrhunskih storitvah in kakovosti blaga. Office Shoes ima v svoji verigi preko 150 trgovin v 13 evropskih državah, v katerih več kot 1000 zaposlenih vsak dan postreže preko 100.000 zadovoljnih strank.  

Poslanstvo podjetja je svojim kupcem ponuditi vrhunsko obutev svetovno znanih znamk, kot so Converse, Lacoste, Vans, Skechers, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Kitten, Gant, Napapijri, New Balance, Lauren, TOMS, Timberland, Puma, Dr. Martens in še mnoge druge. Office Shoes trgovine na najboljših lokacijah ter Office Shoes spletna trgovina imajo v svoji ponudbi obutev svetovno priznanih znamk po konkurenčnih cenah.