Storitve

Brezplačno parkirišče

850 brezplačnih parkirišč

Nakupovalni center Supernova Nova Gorica se nahaja na stičišču več pomembnih prometnih poti. S priročno lokacijo v neposredni bližini industrijske cone tik ob Novi Gorici je enostavno dostopen iz Vipavske doline, Krasa, Italije, Tolmina in Goriških Brd. Najdete ga na naslovu: Cesta 25. Junija 1a, 5000 Nova Gorica.

Pred nakupovalnim središčem lahko parkirate na 850 brezplačnih parkirnih mestih, od katerih je 610 parkirišč pokritih.

Dobrodošli v Supernovi!

 

Previjalnica

Družinam prijazen center

Nakupovanje lahko postane zelo zahtevna naloga, če nas spremljajo majhni otroci ali dojenček. Zato smo za vas pripravili odmaknjen previjalni kotiček, kjer boste lahko v miru preoblekli ali nahranili svojega dojenčka. V nakupovalnem centru najdete dve previjalnici - prva se nahaja na sredini centrav pritličju (ob toaletnih prostorih), druga pa v prvem nadstropju (prav tako ob toaletnih prostorih). 

Staršem in otrokom prijazno središče!

Javni transport

Pustite se zapeljati do nakupovalnega centra

Ugodna mestna lokacija vas do vaše točke nakupa poveže z javno avtobusno prometno infrastrukturo. Do Supernove Nova Gorica vas pripeljejo avtobusi številka 1, 2 in 4.

Vabljeni na urbani nakupovalni sprehod!

 

 

Brezplačni internetni dostop

Vedno povezani

Supernova Nova Gorica vam nudi možnost uporabe brezplačne povezave z internetom. Pokukajte na spletno stran ter preverite aktualne popuste, akcije in novosti.

Brezplačni namigi za ugoden nakup vedno na vaši dlani!

 

 

Bankomat

Denarnici prijazno

Na sprehodu po nakupovalnem centru najdete tudi bankomat Addiko Bank. Hitre bančne storitve, pregled finančnega stanja in dvig gotovine lahko opravite na dveh bankomatih, oba se nahajata ob glavnem vhodu v pritličju centra Supernova. V medetaži je na voljo tudi bankomat za bitcoine. 

Pošta

Poštni nabiralnik

Nakupovalno središče ponuja preplet različnih trgovin, storitev in druženja. Med ostalimi opravki lahko v Supernovi Nova Gorica oddate tudi klasične pošiljke.

Poštni nabiralnik Pošte Slovenije najdete pri Restavraciji Interspar.