Mr. Pet | Nova Gorica | Supernova

Pridite v Mr. Pet po hrano in opremo za pse, mačke ter druge domače ljubljenčke. Poiščite tudi vse za akvarij ali terarij ter se pustite navdušiti z bogato in kakovostno ponudbo za male živali.

Mr. Pet

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Vaši hišni ljubljenčki bodo navdušeni nad ponudbo trgovine Mr. Pet v Supernovi Nova Gorica

Mr. Pet slovi po bogati ponudbi hrane, opreme in pripomočkov za pse, mačke, glodavce, ptice, ribe, želve in plazilce ter vsega potrebnega za vzdrževanje akvarijev in terarijev. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica vam ponuja širok izbor tako suhe kot mokre hrane za pse in mačke najbolj kakovostnih blagovnih znamk, hrano za ptice in druge male živali, kakor tudi posebno dietno hrano ter nadvse priljubljene mačje in pasje priboljške. Na voljo so tudi klasični in trendovski povodci, posode za hrano, kletke, ležišča različnih dimenzij, igrače za male živali ter mačji praskalniki.

Zaposleni v trgovini Mr. Pet obožujejo male živali in bodo znali ustrezno svetovati pri nakupu hrane in opreme za vaše male kosmatince. Povprašajte glede opreme za v pasjo šolo, vse, kar potrebujete za prihod mladička v vaš dom ali glede najbolj učinkovitih preparatov proti klopom in bolham. Z veseljem vam bodo pomagali. Odlično vam bodo svetovali tudi glede izbire peska ter izdelkov za nego in čistočo ljubljenčkov.

V Mr. Petu so hišni ljubljenčki vedno dobrodošli

Mr. Pet je blagovna znamka podjetja Pet Network SI, d. o. o., ki je bilo ustanovljeno leta 2004, danes pa šteje že več kot 27 poslovalnic po vsej Sloveniji. Bistvena prednost blagovne znamke Mr. Pet je širok izbor kakovostnih izdelkov, ugodne cene, uvajanje novosti in sledenje svetovnim trendom pri oskrbi malih živali, kar kupcem omogoča možnost prilagojenega nakupa specifičnim potrebam hišnih ljubljenčkov.

V Mr. Petu je prav vsak ljubljenček del velike in ljubeče družine!