Kik | Nova Gorica | Supernova

Pametni in varčni modni nakupi za vso družino! Oblecite se od glave do pet po izjemno ugodni ceni ter opremite dom z gospodinjskimi izdelki in privlačno dekoracijo.

Kik

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Dom
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Dom

Od bogate ponudbe modnih oblačil do izdelkov za dom – Kik Supernova Nova Gorica izpolni vsako željo po izjemno nizki ceni

Kdo pravi, da je treba za modna in kakovostna oblačila odšteti veliko! Obkljukajte prav vsak trend na seznamu želja in se oblecite od glave do pet za manj kot 30 €. V nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica je v trgovini Kik na voljo ženska, moška, najstniška in otroška moda po najbolj ugodnih cenah. Poiščite elegantno obleko, drzne jeans hlače, majice z dolgimi in kratkimi rokavi, srajco, zapeljivo spodnje perilo z elegantnimi modrčki in spodnjimi hlačkami, kopalke, izstopajoče modne dodatke in še veliko več modnih kosov, s katerimi boste zaživeli v svojem slogu.

Prav poseben poudarek namenja Kik modi XXL »plus size« s privlačnimi oblačili v večjih konfekcijskih številkah. Obožujte svoje obline in uživajte v modnih oblačilih s prilagojenimi kroji za velike številke. Bluze, majice, srajce, jakne, puloverji, kavbojke, hlače in spodnje perilo vam bodo preprosto prav.

Modno preobrazbo lahko v trgovini Kik namenite tudi svojemu domu, saj bo z novo kuhinjsko posodo, jedilnim priborom, kopalniško opremo, posteljnino ali brisačami naravnost zablestel. Poskrbite tudi za vrt in okolico z zanimivim izborom okraskov in opreme. Ne spreglejte sezonske ponudbe dekorja, s katero si polepšate praznike. Naj Kik postane vaš izbor za družinske nakupe, saj je prodajna ponudba resnično ugodna.

Kik vam zagotavlja najboljše družinsko nakupovanje

Trgovina Kik je namenjena izredno varčnim in pametnim kupcem, saj so cene zelo ugodne, oblačila za vso družino pa kakovostna in konkurenčna drugim ponudnikom. Moška in ženska kolekcija zajemata zelo različne modne sloge, od elegantnega do jeans, našli pa boste tudi spodnje perilo in sezonske čevlje.

Na svoj račun bodo prišli tudi najmlajši člani družine, saj oblačila v ponudbi segajo od najmanjših velikosti za dojenčke do večjih velikosti za otroke in najstnike. Za dojenčke in otroke je na voljo tudi široka izbira igrač, nadobudni šolarji pa si lahko izberejo nove pripomočke za učenje na oddelku šolskih potrebščin. V Kiku je na voljo tudi najrazličnejša oprema za dom, s katero boste lahko opremili svoj dom s cenovno dostopnimi in učinkovitimi detajli in privlačnimi okraski.