Restavracija Interspar | Nova Gorica | Supernova

Samopostrežna restavracija za hitro malico ali okusno kosilo. Uživajte v pestrem izboru dnevno svežih toplih jedi, juh, solatnega in sadnega bara ter slastnih sladic Restavracije Interspar.

Restavracija Interspar

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Hitro, sveže in slastno kosilo ali malica v Restavraciji Interspar

Potešite lakoto v Restavraciji Interspar s širokim naborom svežih in okusnih jedi. V samopostrežni restavraciji nakupovalnega centra Supernova Nova Gorica je na voljo več kot 120 sedežev za uživanje ob okusni malici ali kosilu, ki vam jih dnevno sveže pripravijo izkušeni kuharji.

Vsak dan boste na meniju našli izbor priljubljenih toplih jedi, ki bodo razveselile tako ljubitelje mesa kot vegetarijance. Dnevni meniji za malice in kosila vključujejo enolončnice, zrezke, testenine z raznimi omakami, mesne specialitete in odlične jedi brez mesa. Vedno so vam na voljo vsaj štiri različne juhe, v solatnem baru pa si lahko sestavite solato po svojem okusu iz več kot 40 različnih sestavin in številnimi prelivi. Ko si zaželite nekaj sladkega, vas v Restavraciji Interspar pocrkljajo s pestrim izborom sladic in francoskega peciva, za bolj zdravo razvajanje pa si lahko postrežete s sadjem iz sadnega bara. Ob kosilu ali malici si lahko naročite še kavo, različne pijače in tople napitke.

Restavracija Interspar – dobrodošli v svetu odličnih okusov po ugodni ceni

V devetih Restavracijah Interspar po Sloveniji vsak dan skrbijo za najboljšo izbiro toplih jedi, hladnih predjedi ter različnih vrst solat in sladic. Posebno pozornost v restavracijah namenjajo študentom s pestro izbiro jedi na študentske bone ter upokojencem s posebnimi mesečnimi ugodnostmi.

Restavracija Interspar je del razvejane verige podjetja SPAR Slovenija. Ta že od leta 1991 prinaša na slovenski trg nakupovalno izkušnjo po zgledu sodobnih evropskih trgovin z namenom ponuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti široko in pestro izbiro, poskrbeti za vedno sveže izdelke in družno delati za skupni cilj – zadovoljstvo vsakega kupca. Uspešnost podjetja SPAR potrjujejo tudi tržne raziskave, ki podjetje že mnogo let zapored uvrščajo na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Podjetje SPAR Slovenija temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti do svojih kupcev, zaposlenih ter družbenega in naravnega okolja. Odgovorno poslovanje podjetja SPAR Slovenija se kaže v želji po zmanjševanju negativnih vplivov na okolje, povečanju skupne blaginje ter življenju in poslovanju v ravnotežju z naravnim okoljem ob hkratnem povečanju dodane vrednosti za vse deležnike.