s.Oliver | Nova Gorica | Supernova

Modna in kakovostna oblačila, obutev in modni dodatki za ženske in moške. s.Oliver odraža aktualne trende s poudarkom na jeansu, jerseyu in mehkih pleteninah.

s.Oliver

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Modna oblačila s.Oliver za vsak dan in vse priložnosti

Kakovostna in sproščena moda s.Oliver prinaša dobro počutje z vsako modno kombinacijo. Modna oblačila s.Oliver so narejena po meri življenja, brez kompromisov med modnim videzom in udobjem. Vsako oblačilo, pa naj bo to elegantna moška obleka ali sproščeno poletno krilo, je narejeno iz vrhunskih materialov in po načelih sodobnega dizajna ter odraža visoke standarde kakovosti.

V nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica lahko kupci v trgovini s.Oliver izbirate med dvema znamkama: s.Oliver in Q/S designed by, ki zagotavljata popoln izbor ženske in moške mode, čevljev in modnih dodatkov. Ljubitelji klasike boste v znamki s.Oliver našli brezčasen, vsestranski slog, osredotočen na uporabnost. Modna, sproščena oblačila so namenjena nošenju vsak dan, zaznamujejo pa jih naravni materiali in premišljeni detajli za še večje udobje.

Znamka urbane mode Q/S designed by pa na police trgovine s.Oliver prinaša ikonični videz trendov svetovnih metropol. Mladi, drzni modni navdušenci z željo po individualnosti boste tukaj našli ulično modo z izvirnimi modnimi kosi tako za ženske kot moške. Jeans hlače, T-shirt majice, 'statement' jakne in modni dodatki ustvarjajo avtentičen slog, na katerega pristaja tudi DJ Robin Schulz.

s.Oliver – uporabna oblačila, ki jih lahko še dolgo kombinirate

s.Oliver je veliko več kot samo modna znamka, saj s svojimi izdelki sooblikuje način življenja posameznika in celotne družine, hkrati pa pri oblikovanju upošteva njihove želje in potrebe. Vsak modni kos, od osnovnih majic s kratkimi in dolgimi rokavi pa do plaščev, oblek, puloverjev in jeans hlač, prinaša v vašo garderobo sodobne modele in vsestranskost, predvsem pa je narejen za udobno nošenje.

Vsaka blagovna znamka, tako s.Oliver kot Q/S designed by, vas vsak mesec razveseli z novimi modnimi kosi po najnovejših trendih. Dvanajst modnih kolekcij na leto zagotavlja vedno svež videz, vsaka pa je narejena z mislijo na predhodne kolekcije. Modne kolekcije s.Oliver gladko prehajajo ena v drugo, tako da lahko preprosto dopolnite svojo garderobo z novimi kosi, ki odražajo duh časa, sezono in vašo individualnost. Modni dodatki, kot so torbice, pasovi, denarnice, rute, šali in čevlji, pa poskrbijo, da bo vaš styling popoln.