Deichmann | Nova Gorica | Supernova

Deichmann je pravi raj modne obutve s široko ponudbo čevljev, natikačev in superg za ženske, moške in otroke. Kolekcije odražajo najnovejše svetovne trende in jih uspešno prinašajo na police trgovin.

Deichmann

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Popoln par čevljev za vsako priložnost je doma v trgovini Deichmann v Supernovi!

Deichmann je sinonim za bogato in cenovno ugodno ponudbo čevljev, ki odraža največje modne trende. Od salonarjev z visoko peto, škornjev in elegantnih gležnjarjev ter mokasink, do lahkotnih sandalov, natikačev, balerink in superg, Deichmann ponuja obutev za vsako priložnost in vsak okus. K popolnemu paru čevljev dodajte elegantno mini večerno torbico ali modni trendovski nahrbtnik ter številne modne dodatke.

Ne samo ženske, tudi moški boste navdušeni nad ponudbo elegantnih čevljev, superg ter udobnih copat. Ponudba trgovine Deichmann seveda ne bi bila popolna brez priljubljenih zimskih piščančkov, gumijastih škornjev in pohodniške treking obutve.

Posebna prednost trgovine Deichmann v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica je velik razpon številk obutve. Bodite pozorni na oznake XXL in XXS pri določenih modelih. Za ženske so ti na voljo od številke 35 (XXS) do številke 44 (XXL), moška XXL ponudba pa sega do številke 47.

Trendovska obutev za vso družino!

Leta 1913 je ustanovitelj Heinrich Deichmann odprl prvo delavnico, njegovo obutev pa so kmalu začeli izdelovati industrijsko. Tako podjetje Deichmann že celo stoletje svojim strankam ponuja kakovostne čevlje, ki jih zaznamujejo trendovski dizajni in kakovostna izdelava. V Deichmannu boste našli modno obutev za vso družino po ugodnih cenah, in to že v 26 trgovinah po vsej Sloveniji.

Deichmannova oblikovalska ekipa nenehno išče najnovejše modele, trende, barve in materiale za prihajajoče kolekcije. Dame, razvajajte svoje noge z vrhunskimi znamkami, kot so 5th Avenue, Catwalk, Graceland, Ariane, moški pa Borelli, AM Shoe, Memphis, Gallus in Venice. V otroških kolekcijah Elefanten, Bären-Schuhe, Bobbi-Shoes, Agaxy, Cupcake Couture, Disney, Cortina boste našli obutev tudi za najmanjše otroke. Starejše deklice bodo izbirale med znamkami Frozen, Mia&Me, Hello Kitty in Minnie Mouse, dečki pa ne bodo mogli mimo obutve Star Wars in Cars. Za vse športne navdušence so tu še adidas, adidas NEO, Nike, Fila, Puma, Victory, Vty, Highland Creek ter številne druge priznane blagovne znamke.