Orsay | Nova Gorica | Supernova

Trendovska ženska moda z ugodnimi cenami oblačil, obutve in modnih dodatkov. Orsay pričara sodoben modni slog za šolo, službo, prosti čas ter posebne priložnosti.

Orsay

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Popusti
Do -50%
Posebna ponudba v trgovini Orsay
Velja od: 14. junij 2024

Do -50% na izdelke iz kolekcije pomlad/poletje 2024. Na popustu je več kot 80% izdelkov iz trgovine.

Ugodna ženska oblačila po najnovejših trendih v trgovini Orsay

Modna znamka Orsay je ena tistih, ki v modna oblačila prinaša ženstvenost. Osredotoča se na popoln videz mladih, ambicioznih žensk, s poudarkom na modernih silhuetah, ženstveni eleganci, sezonskih modnih trendih in privlačnih detajlih. Tako boste v trgovini Orsay v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica našli svoj modni navdih in se oblekli popolnoma po svojem okusu.

V modni ponudbi trgovine Orsay boste v vsakem letnem času našli široko ponudbo oblek, jaken, majic z dolgimi in kratkimi rokavi, jeans hlač in številnih modnih dodatkov, ki odražajo najbolj aktualne svetovne trende. Nežna plat znamke Orsay prinaša v kolekcije veliko cvetličnih vzorcev in ženstvenih barv oblačil, vendar boste v trgovini našli veliko več: od sproščenih outfitov za vsak dan in kakovostnih osnovnih modnih kosov, ki se odlično kombinirajo na vse možne načine, do glamuroznih oblek za zabavo in večerne dogodke. Vsaka ženska bo v oblačilih Orsay našla svojo osebnost ter jo uspešno nadgradila s številnimi modnimi dodatki in obutvijo. Vse skupaj pa bo dobila po izjemno privlačni ceni, saj blagovna znamka Orsay prinaša vrhunsko modo za vsak žep.

Orsay – ženstvena moda, ki se ji ne morete upreti

Orsay je eno najhitreje rastočih modnih podjetij z ženskimi oblačili, ki ima v Evropi več kot 400 trgovin. Odlikuje ga trendovska moda, pestra izbira in ugodne cene oblačil, obutve ter modnih dodatkov.

Pri znamki Orsay redno spremljajo modno dogajanje in popolnoma razumejo, da se potrebe žensk po modnih oblačilih in dodatkih spreminjajo glede na čas v letu, svetovne trende in dogajanje v njihovem življenju. Ravno zaradi tega prinaša blagovna znamka v svoje trgovine vsak mesec nove kolekcije s svežimi in izvirnimi modnimi oblačili, ki odlično izpopolnjujejo ženski modni slog.

V ozadju vsake kolekcije Orsay stoji skupina modnih raziskovalcev, ki z oblikovalci in produktnimi menedžerji ustvarja modna oblačila in dodatke z mislijo na uporabnost in nošenje mode. Oblačila Orsay so tako narejena za sodobno žensko in njen življenjski slog. Dobro utečen sistem ustvarjanja mode pa zagotovi, da najnovejši trendi pridejo v trgovine hitro in po ugodni ceni.