Pandora | Nova Gorica | Supernova

Zasijte po svoje z nakitom Pandora. Sestavite zapestnico s svojo zgodbo s številnimi obeski ali izberite ženstvene kolekcije nakita z uhani, prstani in verižicami za sodobno žensko.

Pandora

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Z nakitom Pandora nosite najljubše spomine vedno s seboj

Vsaka ženska je samosvoja in edina, zato potrebuje nakit, ki odraža njeno osebnost in življenjsko zgodbo. Pandora dobro razume sodobno žensko in jo skozi modni nakit navdihuje, da sebe, svoje vrednote in nepozabne trenutke vedno nosi s seboj. Stilsko dovršene zapestnice Pandora lahko poljubno dopolnite z obeski 'Charms', ki vas bodo za vedno spominjali na najljubše trenutke. V nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica so na voljo številni obeski s prikupnimi motivi živali, nežnega cvetja, simbolov ljubezni in sreče ter še veliko več posebnih obeskov, ki simbolizirajo prav vsak trenutek življenja. Zase, ali kot izvirno darilo, obeski Pandora v izbrani kovini ter okrašeni z bleščečimi kamni, kristali, briljantnimi diamanti, svetlečim steklom ali živahnim emajlom so vedno zadetek v polno.

Poleg priljubljenih zapestnic so v trgovini Pandora na voljo tudi atraktivne kolekcije ročno dokončanega nakita iz srebra in srebra ter edinstvene kolekcije Pandora Rose v barvi 'rose gold' in Pandora Shine s sijočim zlatim premazom. Poiščite svoj edinstven slog za vsak dan ali posebno priložnost z uhani, verižicami, prstani in ogrlicami po dostopni ceni. V trgovini Pandora bo vsaka ženska zasijala v svoji najboljši luči.

Ročno izdelan in eleganten vrhunski nakit po zelo ugodnih cenah

Dejstvo je, da ima vsaka ženska svoje nepozabne trenutke, ki jih želi ohraniti. Ženstvenost in izvirnost, ki jo želi izraziti, osebno zgodbo, ki jo želi povedati. To je bilo dovolj navdiha za ustvarjanje ene najbolj priznanih blagovnih znamk nakita, ki krasi vse ženske po svetu. Pandora je blagovna znamka visokokakovostnega ročno dokončanega nakita, ki se prodaja po dostopnih cenah. Pandora ima v ponudbi poleg najbolj znanega izdelka, kateri je zapestnica z obeski tudi verižice, uhane, prstane. Sodoben in ženstven nakit kot kombinacija tradicionalne izdelave in sodobne tehnologije, je prinesel edinstven dizajn, ki je ravno tisto, zaradi česar je nakit Pandora edinstven na svetu.

Ustanovljena je bila leta 1982 s sedežem v Kopenhagnu na Danskem. Nakit Pandora se prodaja v več kot 100 državah, na 6 celinah, v več kot 7.000 trgovinah, v katerih zaposluje približno 26.000 ljudi po vsem svetu.