Lekarna Kromberk | Nova Gorica | Supernova

Po zdravila na recept in brez recepta ter farmacevtski nasvet v Lekarno Kromberk. Ne spreglejte tudi bogate ponudbe prehranskih dopolnil, vrhunske kozmetike ter sredstev za varovanje zdravja.

Lekarna Kromberk

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 18.00
torek 09.00 - 18.00
sreda 09.00 - 18.00
četrtek 09.00 - 18.00
petek 09.00 - 18.00
sobota 09.00 - 13.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Lepota Ostalo
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Lepota Ostalo

Vse za vaše zdravje v Lekarni Kromberk

Ko vam zdravje zagode, obiščite Lekarno Kromberk v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica. Poleg zdravil na enkratni ali obnovljivi recept (bodisi zeleni recept ali beli recept) so vam v lekarni na voljo tudi zdravila brez recepta, glede katerih vam bo prijazno lekarniško osebje z veseljem svetovalo in pomagalo izbrati najboljše za vaše zdravje. Povprašajte o pravilni uporabi zdravil, odmerkih, učinkovanju, morebitnih stranskih učinkih ter drugih informacijah o zdravilih in sezonskih boleznih, kot so gripa, prehlad, alergije in druge viroze.

Poleg klasičnih zdravil so v Lekarni Kromberk na voljo tudi zeliščni pripravki, čaji in zdravila ter številna preventivna sredstva za krepitev imunskega sistema in ohranjanje zdravja. V bogatem izboru prehranskih dodatkov boste našli najbolj priljubljene multivitaminske preparate, bogate z vitamini in minerali, tablete z esencialnimi maščobnimi kislinami ter zeliščne sirupe za lajšanje simptomov ali krepitev imunskega sistema.

Lekarniško ponudbo v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica dopolnjuje kakovostna kozmetika z vrhunskimi izdelki za nego obraza, telesa, ustnic in las. Poiščite specializirane, dermatološko testirane izdelke priznanih blagovnih znamk, kot so Eucerin, Vichy, La Roche-Posay, Nuxe, Bioderma, Eubos idr.

Ne spreglejte številnih promocij kozmetike in prehranskih dopolnil, v katerih boste lahko na lastni koži preizkusili najbolj priljubljene kreme za okrog oči, losjone, tonike, kreme proti gubam, vitaminske tablete za krepitev zdravja, kože, nohtov in las ter še veliko več! Ob posebnih priložnostih so na voljo tudi akcije in nakup po še posebej ugodni ceni!

V lekarno kar med nakupovanjem v Supernovi Qlandia Nova Gorica

Lekarna Kromberk je izjemno priljubljena lekarna na goriškem, saj s svojo prisotnostjo v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Nova Gorica nudi priročno točko nakupa za vsa zdravila, kozmetiko in druge lekarniške pripomočke.

Širok nabor ponudbe Lekarne Kromberk zajema izdajo zdravil na recept in zdravila brez recepta, zeliščna zdravila, medicinske in ortopedske pripomočke, veterinarska zdravila za vaše male hišne ljubljenčke, sredstva za nego in varovanje zdravja ter druge izdelke. Posebej priljubljena je sekcija izdelkov za nego obraza in telesa ter izdelkov za ustno higieno, ponašajo pa se tudi z izdelavo magistralnih pripomočkov ter strokovnim svetovanjem.