C&A | Nova Gorica | Supernova

Trgovina C&A prinaša široko paleto oblačil in modnih dodatkov za vsa življenjska obdobja in razpoloženja, ki ustvarjajo svež modni slog po najboljši ceni.

C&A

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

V trgovini C&A oblecite celo družino po ugodnih cenah

Vrhunske modne kolekcije po dostopni ceni. Pozabite na kompromise med popolnim modnim slogom in udobjem, oblecite vso družino v trgovini C&A v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica ter ob tem še prihranite. Sproščena urbana moda C&A je narejena po meri vsakega ter z mislijo na udobje in kakovost oblačila.

Odkrijte kolekcijo oblačil za sodobno žensko Yessica ter klasično eleganco oblačil Canda. Na ženskem oddelku boste našli tudi bogato ponudbo spodnjega perila, kopalke in modne dodatke, kot so šali, kape, torbice, rute, ter nakit Six. Mladi (in mladi po srcu) se pustite zapeljati kolekciji oblačil za prosti čas Clockhouse z vrhunsko ponudbo jeans hlač in drugih modnih kosov za trendovski slog. Moški oddelek ponuja vse za sodobnega moškega – od elegantnih oblačil in poslovnih oblek do sproščenega 'casual' sloga za prosti čas. Tukaj boste našli športno-elegantno kolekcijo Angelo Litrico, v šarmantnega gentlemena pa vas bodo prelevile obleke sofisticirane mode Westbury.

V C&A zagovarjajo lepoto vseh oblik in konfekcijskih številk, zato 'plus size' kotiček prekipeva s privlačnimi oblačili večjih številk za močnejše postave. Kdo pravi, da XL moda ne sme biti zapeljiva in po najnovejših trendih? Zagotovo boste navdušeni nad ponudbo, ki je prijazna do oblin. Prav tako navdušeni pa bodo tudi otroci, saj jim je namenjena trendovska kolekcija barvitih oblačil, s katerimi lahko ustvarijo svoj slog. Veliko izbire je tudi za novorojenčke in dojenčke.

C&A – moda za prave ljudi

Moda se nenehno spreminja, poslanstvo podjetja C&A pa ostaja ves čas enako: ponuditi privlačna, moderna in kakovostna oblačila za vso družino po ugodni ceni. Z desetimi lastnimi blagovnimi znamkami vam C&A pomaga poiskati prava oblačila za vsak trenutek in priložnost v vašem življenju. Navdih za ustvarjanje mode oblikovalci C&A črpajo ravno iz lepote in energije vsakdanjega življenja, zato so oblačila in modni dodatki prilagojeni modernemu življenjskemu slogu, se vanj lahkotno zlijejo in prinašajo udobje za dinamičen vsakdan. Cilj prav vsake modne kolekcije C&A je prinesti v življenje kupca modna oblačila, ki so obenem praktična in udobna – oblačila, ki niso narejena zgolj za videz, temveč za nošenje in uživanje v njih.

Prva trgovina C&A je v Slovenijo prišla leta 2007, od takrat pa se je doseg modne trgovine razvil v mrežo 14 poslovalnic. Pri vsakem obisku trgovine želijo pri C&A doseči, da ste videti izjemno, saj ima vsak pravico, da se počuti urejeno, in to prav vsak dan.