Hervis | Nova Gorica | Supernova

Največja ponudba športne opreme, oblačil in obutve za prosti čas. Skočite na kolo, opremite domači fitnes ali poiščite kakovostno opremo za v gore. Hervis prinaša šport v vaš dan.

Hervis

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Športna oprema in pripomočki za najljubše športne aktivnosti v trgovini Hervis

Uživajte aktivno in se opremite za šport v trgovini Hervis. Hervis v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica je prva izbira za športno opremo, pripomočke za trening ter vrhunska oblačila in športno obutev priznanih blagovnih znamk. Tako začetniki kot rekreativni in vrhunski športniki boste v Hervisu našli opremo zase.

Tekači boste navdušeni nad steno s tekaškimi copati, kjer lahko izberete svojo tekaško obutev glede na način teka. Ne veste, ali ste pronator, supinator ali nevtralni tekač? Prijazno strokovno osebje vam bo pomagalo to ugotoviti! Tudi za kolesarje je odlično poskrbljeno. V ponudbi so kolesarske hlače in majice, kolesarske čelade, ščitniki in vsa kolesarska oprema za udobno vožnjo tako po asfaltu kot 'offroad'. Seveda ne gre brez vrhunskega kolesa. Če potrebujete otroško kolo, mestno, cross, gorsko kolo ali električno kolo, v Hervisu je vedno popolna izbira.

V trgovini Hervis lahko opremite svoj domači fitnes s trenažerji, tekalno stezo, utežmi ter številnimi pripomočki za pilates, jogo in funkcionalni trening. Za svoje športne podvige se lahko oblečete v športna oblačila priljubljenih znamk, v ponudbi kratkih hlač, pajkic, majic brez rokavov in T-shirt, moških ter ženskih jopic boste našli tudi čudovit modni slog za prosti čas. Pred naslednjim raziskovanjem gora pa raziščite bogat izbor pohodniške opreme, ki obsega od pohodniških čevljev, pohodniških hlač in praktičnih vetrovk do prostornih pohodniških nahrbtnikov in opreme za kampiranje. V Hervisu vas opremijo tudi za alpsko smučanje in tek na smučeh, najdete pa tudi vse za nogomet, odbojko, tenis in košarko.

Hervis – Get movin'

Hervis s filozofijo »Get movin'« predstavlja veselje do gibanja in boljši, bolj pozitiven pogled na življenje. Z dobrim poznavanjem trga ter posluhom za specifične potrebe domačih kupcev Hervis vedno znova prinaša bogato ponudbo športne opreme in udobnih modnih oblačil za prosti čas priznanih blagovnih znamk po najboljši ceni.

V ponudbi športne trgovine boste našli priljubljene znamke adidas, Nike, Under Armour, Asics, Converse ter specializirano ponudbo vrhunskih znamk Salewa, Mammut, Salomon, Elan, Head, Atomic, kakor tudi vrhunska kolesa KTM, Kettler in X-fact.

Pestra ponudba izdelkov in spremljevalnih storitev na področju športa in mode, visoka raven strokovnega znanja, konkurenčna ponudba in vse bolj aktivno vključevanje v spodbujanje zdravega in športnega življenja uvrščajo Hervis na vodilno mesto med ponudniki športnih artiklov v Sloveniji.