Tom Tailor | Nova Gorica | Supernova

Dinamičen in barvit kot življenje samo. Tom Tailor prinaša udobno in sproščeno modo za ženske, moške in otroke. Poiščite svoj modni slog v oblačilih kolekcij Tom Tailor, Tom Tailor Denim in Tom Tailor Kids.

Tom Tailor

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Trgovina Tom Tailor z modnimi, kakovostnimi in udobnimi oblačili za vso družino

Tom Tailor je sinonim za udobje in kakovost oblačil. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica redno prinaša novo klasiko sodobne urbane mode s poudarkom na obsežnih jeans kolekcijah in sproščenimi oblačili za prosti čas. Skočite v svoje nove najljubše kavbojke in začutite svobodo v lahkotnih oblekah, majicah z dolgimi rokavi, T-shirt majicah in srajcah iz vrhunskih materialov. Jeseni boste v ponudbi našli tudi širok izbor lahkotnih jaken, usnjenih jaken in trenčkotov, v bolj hladnih dneh pa se ovijte v kakovostne puhovke, elegantne plašče in mehke tople modne dodatke. Osnova vsake kolekcije Tom Tailor so klasični modeli oblačil, ki hitro postanejo nepogrešljiv del garderobe in se odlično spajajo z različnimi modnimi trendi.

Kolekcija Tom Tailor Denim je namenjena mladim in mladim po srcu. Osredotoča se na jeans v vseh svojih oblikah. Kavbojke v klasičnih krojih in modernih oblikah dopolnjujejo jeans srajce, majice s kratkimi rokavi, jopice in hoodiji ter večno priljubljen karo vzorec. Odlična za ustvarjanje nešteto modnih kombinacij in uživanje v svobodnem slogu.

Najmanjši pa bodo veseli barvite otroške kolekcije Tom Tailor Kids, ki igrive otroške motive združuje s kakovostnimi materiali in udobnimi modeli za brezskrbno igranje in raziskovanje sveta.

Klasični modni kosi s Tom Tailor podpisom kakovosti

Tom Tailor je blagovna znamka, ki prisega na klasične modne kose in visokokakovostne materiale, zato z njimi dosežemo popolnoma naravno eleganco in vsakdanji videz. Namenjena je tistim, ki cenijo klasiko in ne podležejo hitri modi in minljivim modnim trendom dragih blagovnih znamk. Tom Tailor ponuja oblačila, v katerih se boste nedvomno vedno počutili udobno in sproščeno. Svetovno znana nemška blagovna znamka je bila ustavljena leta 1962 v Hamburgu in je trenutno prisotna na trgih v 35 državah po vsem svetu.

Družina Tom Tailor je sestavljena iz različnih kolekcij, zato lahko vsak član družine najde tisto, ki je zanj primerna. Poleg kakovostnih in trajnih oblačil modne kolekcije ponuja znamka Tom Tailor še kolekcijo modnih dodatkov, ki zajema torbe in torbice, športno kolekcijo, čevlje, usnjene izdelke, parfume, nogavice, nakit, očala, pasove, perilo, ure in kopalke.