Big Bang | Nova Gorica | Supernova

Big Bang je največji ponudnik avdio-video izdelkov in računalništva, prav tako pa boste našli široko ponudbo elektronike z gospodinjskimi aparati, izdelki za dom in vrt, gaming, šport, telefonijo in prosti čas.

Big Bang

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika Dom
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika Dom

Zabava se začne v Big Bangu

Trgovina Big Bang v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica navdušuje z bogatim izborom elektronskih izdelkov za dom in prosti čas. Doživite ekstazo s pametnim televizorjem 4K Ultra HD in domačim kinom z vrhunsko avdio in video izkušnjo. Prav tako boste našli široko ponudbo bele tehnike. Pralni stroj, hladilnik, pečica ali klimatska naprava? V Big Bangu vas čakajo znamke Beko, Bosch, Candy, Gorenje, Electrolux, Hoover in še več. Dan si olajšajte z malimi gospodinjskimi aparati za kuhinjo, dom in osebno nego – mešalniki, kuhinjski roboti, aparati za peko kruha, epilatorji, električne zobne ščetke, likalniki … so v Big Bangu po vedno ugodnih cenah!

Stopite v svet digitalne zabave z bogato gaming ponudbo in računalniško opremo znamk Asus, HP, Apple, Lenovo, Acer in Dell. Izberite osebni računalnik, svojo domačo pisarno ali študijski kotiček pa dopolnite z vrhunskim monitorjem, tiskalnikom ter brezžično tipkovnico in miško. Ste vedno na poti? Poglejte ponudbo zmogljivih prenosnih računalnikov. Domačo zabavo ustvarite z igralno konzolo PlayStation, Nintendo ali Xbox ter s številnimi računalniškimi igrami. Za vrhunsko gaming izkušnjo pa poiščite kakovostne gaming slušalke, mikrofon in profesionalne računalniške komponente – od zmogljivih grafičnih kartic do procesorjev in računalniških enot.

Trgovina Big Bang ponuja tudi mobilne telefone in tablice priznanih znamk: Samsung, iPhone, Xiaomi, Huawei in LG ter številne elektronske izdelke za prosti čas. Ste morda razmišljali o dronu, električnem skiroju, pametni uri ali športni opremi? V ponudbi boste našli tudi izdelke za urejanje vrta, vse za domačo delavnico in vrhunske sisteme za pametni dom, vključno s senzorji, stikali in kamerami.

Big Bang – boljši nakup in UAU učinek

Podjetje Big Bang z mrežo 18 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si je največji ponudnik avdio-video izdelkov in računalništva na slovenskem trgu. Poleg vodilnega položaja na omenjenih segmentih pa sodi tudi med večje ponudnike izdelkov bele tehnike in telekomunikacij.

Big Bang se zavzema za dolgoročno zadovoljstvo kupca, navdihuje in bogati nove življenjske sloge, ki se pojavljajo na trgu, in sicer tako, da postaja močan partner vodilnim blagovnim znamkam in izdelovalcem. Boljša storitev, boljši nakup je vizija, ki jo vsakodnevno nadgrajuje in še bolj aktivno pristopa k zadovoljevanju potreb potrošnikov v vseh fazah nakupnega procesa. To je tako imenovani UAU učinek, ki ga Big Bang zagovarja in pri kupcih dosega.