Diskont Polavček | Nova Gorica | Supernova

Vsak dan sveža zelenjava in sadje, agrumi, oreščki, naravni sokovi in vino ter drugi domači izdelki vrhunske kakovosti. V diskontu Polavček je svežina doma!

Diskont Polavček

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Podprite domače, izberite kakovostne slovenske pridelke po ugodni ceni v diskontu Polavček

Okusite razliko doma pridelanega sadja in zelenjave! V nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica vam v diskontu Polavček vsak dan priskrbijo dozo vitaminov in mineralov s svežim izborom domačega sadja in zelenjave po akcijskih cenah. Kupujte sezonsko in obenem privarčujte. Sočni paradižnik, hrustljava domača solata in sladko sezonsko sadje vas vsak dan čakajo na skrbno urejenih prodajnih policah. Si boste danes privoščili jagode, bio limone, šparglje ali mogoče domači mladi krompir? V diskontu Polavček vas vsak dan znova presenetijo z lokalno ponudbo.

Poleg odličnega in ugodnega lokalnega sadja in zelenjave vam v diskontu Polavček nudijo tudi mesne dobrote kmetije Faganeli in Alpija, vina posestva Berce, domače mlečne izdelke kmetije Krnčan, domače sokove Smodin, sirupe Metka, domače marmelade, moke podjetja Mlin Nemec, suho sadje in oreščke Bimed ter številne druge vrhunske domače izdelke.

Polavček – svežina je pri nas doma!

Polavi Logistika je eden vodilnih dobaviteljev sadja in zelenjave v Sloveniji. Svežo ponudbo lokalnega sadja in zelenjave vam vsak dan pripravljajo v diskontih Polavček, kjer kakovostne izdelke dobite po še posebej ugodni ceni. Diskont Polavček vas razveseljuje še v Šempetru in Sežani.