Trafika Interspar | Nova Gorica | Supernova

Trafika Interspar prinaša bogato ponudbo dnevnih časopisov in revij, ugankarjev, tobačnih izdelkov in drobnih nakupov. V prodaji imajo tudi kartice za polnjenje mobilnih telefonov.

Trafika Interspar

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Po časopis ali revijo v Trafiko Interspar

Za hitre sprotne nakupe vsekakor obiščite Trafiko Interspar v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica. Mini trafika, ki je neposredno ob trgovini Interspar, vam bo postregla s širokim naborom dnevnih časopisov in vseh najbolj priljubljenih revij – tako slovenskih kot tujih. Zagrabite svoj izvod časopisa Dnevnik, Delo, Finance ali Večer ter poizvedite več o aktualnem dogajanju v Slovenji in širše po svetu. V priljubljenih ženskih revijah boste izvedeli vse o življenjskem slogu, ljubezni in življenju slavnih, na voljo pa so vam tudi bolj specializirane revije, ki zadovoljijo željo po znanju in vaše interese.

V Trafiki Interspar boste našli tudi bogat izbor tobačnih izdelkov vseh najbolj priljubljenih blagovnih znamk. Ko zmanjka tobaka, rizle, cigaret ali preprosto izgubite že deseti vžigalnik, Trafika Interspar v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica je pravi naslov za vas. V trafiki boste našli tudi Mobi kartice ter kartice za polnjenje mobilnih telefonov operaterjev A1 in Telemach, poštne znamke ter izbor hrane in pijače. V prodaji so tudi vinjete za vožnjo po slovenskih avtocestah.

Časopisi in tobačni izdelki pod okriljem trgovine Interspar

Trafika Interspar je del trgovine Interspar, enega od 12 Intersparov v verigi 103 trgovin podjetja SPAR Slovenija. Ta že od leta 1991 prinaša na slovenski trg nakupovalno izkušnjo po zgledu sodobnih evropskih trgovin z namenom ponuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti široko in pestro izbiro, poskrbeti za vedno sveže izdelke in družno delati za skupni cilj – zadovoljstvo vsakega kupca. Uspešnost podjetja SPAR potrjujejo tudi tržne raziskave, ki podjetje že vrsto let zapored uvrščajo na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Podjetje SPAR Slovenija temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti do svojih kupcev, zaposlenih ter družbenega in naravnega okolja. Odgovorno poslovanje podjetja SPAR Slovenija se kaže v želji po zmanjševanju negativnih vplivov na okolje, povečanju skupne blaginje ter življenju in poslovanju v ravnotežju z naravnim okoljem ob hkratnem povečanju dodane vrednosti za vse deležnike.