Calzedonia | Nova Gorica | Supernova

Calzedonia je specializirana prodajalna za nogavice in kopalke. Odkrijte največjo ponudbo kakovostnih modnih in klasičnih ženskih, moških in otroških nogavic, pajkic ter kopalnega programa.

Calzedonia

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Calzedonia v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica ponuja modni izbor nogavic za vsak okus ter najnovejše trende kopalk.

Iščete modne nogavice vrhunske kakovosti za posebno priložnost ali za vsakodnevno udobje? Potem je Calzedonia v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica pravi naslov za vas. V širokem naboru vrhunskih nogavic italijanske kakovosti boste našli glamurozne svilnate nogavice, enobarvne nogavice in nogavice z modnimi vzorci, nogavice za oblikovanje postave, podaljšane modele nogavic, tople nogavice iz mikrofibre s podlogo ali brez za hladne dni, udobne modne pajkice ter pisane nogavičke, s katerimi si boste lahko polepšali dan. Prav poseben izbor predstavljajo tudi tople nedrseče nogavice, športne nogavice in nevidne nogavice, ki se lepo skrijejo tudi v še tako nizek čevelj. Izberite kakovost Calzedonia nogavic, na katero prisega tudi Julia Roberts!

Pustite se navdušiti z ekskluzivnim kopalnim programom. Enodelne kopalke ter dvodelne bikini in tankini kopalke ohranjajo večni Calzedonia slog ter obenem sledijo eleganci novih modnih zapovedi. Poiščite svojo pravo velikost in ne sklepajte kompromisov med modrčkom in hlačkami –v Calzedonii ju lahko poljubno kombinirate!

Calzedonia – nogavice in kopalke z italijanskim podpisom

Calzedonia že od leta 1986 goji mednarodno priznanje za vrhunsko kakovost na področju izdelave nogavic in kopalnega programa. Že od samega začetka vsaka modna kolekcija odraža najbolj inovativne trende na področju nogavic in kopalk, pri čemer ponuja kakovostno proizvodnjo in vedno izpopolnjen slog po dostopnih cenah. Calzedonia v svet nogavic vedno prinaša originalnost, s katero postavi modni dodatek v samo ospredje modnega sloga.

Calzedonia je z več kot 2100 prodajnimi mesti prisotna v 52 državah sveta, kjer vedno znova orje ledino in prinaša nove trende, s katerimi izpopolnjuje tudi modne izbire slavnih. Med ambasadorji znamke se tako najdejo pomembna imena, kot so Julia Roberts, Gisele Bundchen in Chiara Ferragni.