Comma | Nova Gorica | Supernova

Odkrijte čudovita ženska oblačila, ki s sodobnimi kroji, barvami in potiski izražajo brezčasno eleganco.

Comma

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Obutev
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Obutev

Ko vaša ženstvenost zasije

Vsaka ženska je enkratna in neponovljiva. Zato v trgovini Comma v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto z različnimi kosi poskrbijo, da vsaka zasije v svojih pravih barvah. Čudovite kolekcije, ki odražajo brezčasno eleganco in prefinjen slog, vam omogočajo, da lahko na vsakem koraku in ob vsaki priložnosti izrazite sebe. V čudovitih oblekah lahko pokažete svojo nežno plat, medtem ko vam elegantne obleke omogočajo, da se samozavestno spopadete z vsakim izzivom. Z modernimi kroji brezčasnih oblačil za prosti čas, kot so jeans hlače in majice s kratkimi ali dolgimi rokavi, pa lahko v udobju kakovostnih materialov tudi v prostem času izražate svojo športno eleganco.

Čudoviti kosi bodo poudarili vašo lepoto in značaj, tudi če jih nosite k visokim petam ali balerinkam oziroma h gležnjarjem ali sandalom. Oblačila za vsako priložnost in letni čas so namreč ukrojena po meri sodobne ženske, ki ve, kaj želi in na vsakem koraku osvaja cilje in poglede. Obleka je tako le pika na i, ki ji pri tem pomaga, da se počuti samozavestno in udobno v svoji čudoviti koži.

Oblačila za prefinjene ženske

Comma je bila leta 1973 ustanovljena v Düsseldorfu, kot premium znamka ženskih poslovnih oblačil. Danes je comma mednarodno podjetje z modnimi oblačili, ki ponuja žensko modo za vsakdan in za vsako priložnost. Leta 2002 je znana nemška manekenka Heidi Klum postala comma model, leta 2008 pa se je podjetje združilo z nemškim podjetjem s.Oliver, ki prav tako prodaja oblačila in tako ostaja comma njegova podružnica še do danes. 

Comma predstavlja moderen, ženstven in pronicljiv slog, ki je samozavesten, pozitiven in navdihnjen z modo modnih prestolnic sveta. Ne glede na to, ali je vaš modni slog pretežno prilagojen poslovnemu okolju ali pa se odpravljate na poseben dogodek, boste v Commi našli prava oblačila za vsako priložnost. Tudi "casual oblačila" znamke Comma so narejena v stilu urbanega sloga, ki je vedno v trendu in je primeren za vse, ki jim je všeč sproščen, edinstven in kvaliteten slog.

Novice
Obletnica
Comma praznuje 50-to obletnico
1. september 2023

Nemška modna znamka Comma letos praznuje 50-to obletnico. Ob tej priložnosti so oblikovali ekskluzivno jubilejno kolekcijo 50 YEARS ANNIVERSARY COLLECTION, ki bo v trgovinah naprodaj septembra.
Slogan kampanje se glasi "PROUD OF YOU" oz. “PONOSNI NATE”, saj se Comma že od samega začetka zavzema za opolnomočenje žensk. Že 50 let vzpodbuja ženske, da razvijejo svoj potencial. Slogan »ponosni nate" izraža globoke vezi, spoštovanje in hvaležnost do vseh, ki so skozi vsa leta podpirali znamko. 

Comma je več kot samo modna znamka. Njen nastanek sega v leto 1973 – v čas prve svetovne konference ZN o ženskah in v čas, ko je vedno več žensk vstopilo na trg delovne sile. To je čas, ko so predpasnike zamenjali hlačni kostimi in kuhalnico pisalni stroj. Ženske so postale neodvisne, Comma pa je postala pionirka "utility chic" stila, ki združuje funkcionalnost, modne trende in eleganco. Danes je Comma pomembna in prepoznavna premium blagovna znamka.

EKSKLUZIVNA JUBILEJA KOLEKCIJA 50 YEARS ANNIVERSARY COLLECTION bo septembra na voljo v trgovinah Comma, pri naših partnerjih in tudi na spletu. Z njo praznujejo raznolikost žensk in jih slavijo v vsej njihovi edinstvenosti. Vsaka ženska ima svoj slog, strasti in edinstven pogled na svet. Comma je ponosna na vse njihove dosežke in močne značaje. Skupaj stopajo naproti naslednjim 50-im letom! 🎉 #Comma50 #PonosniNate

Nova kolekcija
Comma in harmonija jesenskih barv
29. avgust 2023

Prvo jesensko kolekcijo znamke comma je navdihnila narava in njeno bogastvo jesenskih barv. Naravni odtenki se prepletajo z jesenskimi rdečimi in oranžnimi toni. Kolekcija je kombinacija klasike in sodobnosti, kar se odraža v ravnovesju med mat in sijočimi materiali ter prefinjenimi teksturami. Poudarek na jesenskih kosih pa vključuje obleke v novih materialih, silhuetah in dolžinah, ki se odlično kombinirajo z ženstvenimi pletenimi topi.