Okaidi | Nova Gorica | Supernova

Francoska modna znamka Okaidi prinaša individualnost in kreativnost v garderobo z oblačili, obutvijo in modnimi dodatki za otroke, stare od 2 do 14 let.

Okaidi

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Otroci
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Otroci

Okaidi – modna oblačila s spoštovanjem do osebnosti vsakega otroka

Trgovina Okaidi v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica je pravo malo igrišče za otroke, ki obožujejo modo in oblačila z osebnostjo že od malih let. V vrhunski modni ponudbi francoske kakovosti boste vsako sezono našli trendovska oblačila, obutev in modne dodatke za dekleta in fante, stare od 2 do 14 let.

Vsaka kolekcija Okaidi sledi duhu sodobnega časa in v otroško garderobo prinaša majice, pajace, kombinezone, jeans in druga oblačila, ki odražajo trende ter obenem omogočajo neskončno kombiniranje po okusu posameznika. V ponudbi je vedno tudi osnovna kolekcija Okaidi otroške garderobe z modnimi kosi, ki so brezčasni, barviti, kakovostni in cenovno dostopni.

Poleg modnega videza pa so izdelki prilagojeni vsakdanjemu življenju otrok. Prilagajajo se potrebam letnih časov, trenutkom v življenju in spodbujajo samostojnost otrok. Okaidi vedno ponuja domiselne, ergonomične in trpežne izdelke, ki zagotavljajo blaginjo in udobje najmlajših. Dovolite svojim otrokom, da skozi oblačila in modo izrazijo sebe, svoje želje in kreativnost – privoščite jim kakovostno udobje Okaidi.

Francoska kvaliteta in dizajn za vaše najmlajše

Okaïdi je blagovna znamka in veriga trgovin z oblačili za otroke od 0 do 14 let. Leta 1996 je Jean Duforest, soustanovitelj skupine Camaïeu, prevzel dejavnost "Otrok" s svojim partnerjem Jean-Luc Soufletom s 30 trgovinami, 100 zaposlenimi in skupnim projektom: »Zavezati se, da bo svet napredoval v dobro otroka, ki raste.« Leta 2000 je bila uradno lansirana znamka Okaïdi s 100 trgovinami in 440 zaposlenimi.

Vizija podjetja Okaïdi je vsakemu otroku omogočiti, da postane aktiven, odgovoren in srečen. Svojim kupcem želijo prisluhniti in ponuditi sodobne ideje, ki bodo kreativne in inovativne. Okaïdi želi biti dostopen vsem in ponuditi najboljše izdelke blagovne znamke po najugodnejši ceni. Okaïdi sodeluje v boju za ohranitev našega planeta. Prava izbira materialov, ozaveščanje in ponovna uporaba Okaïdi izdelkov so le del poti proti cilju.