Cvetličarna Cvet | Nova Gorica | Supernova

Od rezanega cvetja do sanjskih šopkov in cvetličnih aranžmajev za poroke, dogodke in pogrebe, vse to in še več dobite v Cvetličarni Cvet. Nudijo vam tudi zavijanje daril.

Cvetličarna Cvet

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo

Krasni cvetni aranžmaji za vse priložnosti v Cvetličarni Cvet

Cvetličarna Cvet je prava mala cvetoča oaza v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica. Takoj vas bo prevzela s pisano mavrico dnevno sveže rezanega cvetja. Razveselite svojo ljubezen z žlahtno rdečo vrtnico, podarite mami ob materinskem dnevu šopek nežnih lilij ali nageljnov, spomnite se na najdražje, ki jih žal ni več, z elegantno krizantemo ali razveselite drzno prijateljico za rojstni dan z atraktivnim šopkom eksotičnega cvetja.

Neveste boste hitro našle svoj sanjski poročni šopek, v Cvetličarni Cvet pa vam pripravijo tudi krasno cvetlično dekoracijo za poroko, praznovanje ali poseben dogodek. Preprosto izberite cvetje, barvno shemo in temo ter se prepustite kreativnosti mojstrov cvetja. V Cvetličarni Cvet poskrbijo za vse – od manjših namiznih aranžmajev in naprsnih šopkov za svate do celovitih dekoracij prostora, cvetnih obokov ter celo cvetlične dekoracije avtomobila! Nudijo vam tudi velik izbor lončnic ter dekorativnega materiala, vsa darila pa lepo zavijejo in aranžirajo s cvetjem.

V težkih trenutkih, ko se morate posloviti od ljube osebe, je Cvetličarna Cvet z vami. Žalni program vključuje pester nabor nagrobnih aranžmajev, vencev, žarnih vencev, ikeban, aranžmajev z nagrobnimi svečami ter žalne trakove. Svetujejo vam tudi cvetje, ki je najbolj primerno, ter kako žalno dekoracijo prilagoditi slogu pokojnega.

Cvetličarna Cvet – cvetoča oaza s tradicijo

Cvetličarna Cvet je nastala iz globoke ljubezni do cvetja in estetskega aranžiranja. Za pester in raznolik izbor za vsako priložnost poskrbijo z uvažanjem rezanega cvetja in lončnic z Nizozemske in celega sveta, zato si lahko v vsakem letnem času privoščite lep in barvit šopek oziroma s cvetjem razveselite svoje najdražje. Ekipa cvetličarjev Cvetličarne Cvet se tudi redno izobražuje in izpopolnjuje nove tehnike izdelovanja kompozicij ter aranžiranja cvetja. Prav tako redno sledijo najnovejšim trendom cvetne dekoracije in svojim strankam svetujejo, kako s cvetjem modno opremiti prav vsak dogodek ali zabavo. Za svoje stranke vedno poskrbijo s srcem in dušo, saj želijo ljubezen do lepega cvetja deliti z vsakim, ki jih obišče v poslovalnici.