L'Occitane | Nova Gorica | Supernova

L’OCCITANE že od leta 1976 kreira, razvija in izdeluje negovalne in lepotilne izdelke za dobro počutje ter tako svetu razodeva čudesa narave.

L'Occitane

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Popusti
-30%
Akcija L'OCCITANOVE legende
Velja do: 12. julij 2024

Obiščite naš L'Occitane in odkrijte kar 30 % popusta za prodajne uspešnice iz nabora. Čas je, da svoji koži ponudite le najboljše.

Že poznate L'Occitanove ikonične prodajne uspešnice? Njihovi izdelki slovijo po visokokakovostnih in naravnih sestavinah iz Provanse, ki koži nudijo razkošno razvajanje.

Pohitite – akcija traja do 12. 7. 2024.

Odkrijte dišave Provanse v L'OCCITANU.

Provansalska filozofija, uživati življenje v harmoniji z naravo, je že od samega začetka srce vsega, kar L'OCCITANE dela in v kar verjame. Pri L'OCCITANU aktivno skrbijo ne le za ohranjanje obdelovalnih površin, temveč tudi za obnovo ekosistemov. Verjamejo, da lepota presega meje vidnega. L'OCCITANOV pristop je na vsakem koraku holističen – od semen, ki so položena v zemljo, pa do nege kože z njegovimi izdelki. L'OCCITANE neguje naravo, da bi ustvaril boljšo prihodnost. Dela vse, kar je v njegovi moči, da bi svet spremenil na bolje, in vse okoli sebe spodbuja, da bi počeli enako. Z vlivanjem novih moči vsemu živemu okoli sebe pomaga, da semena znova vzklijejo ter se človek uglasi z naravo in samim seboj. Vabljeni v trgovino L'Occitane v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica.

Pri L'OCCITANU gojijo dobre spremembe.

L'OCCITANE vsako leto posadi izjemne rastline, vir aktivnih sestavin, ki so v popolni simbiozi z ekosistemom, v katerem uspevajo. Vedno znova se obrača k materi naravi in občuduje njene sadove. Raziskuje njene zaklade in izpopolnjuje svoje tehnologije, dokler ne pride do prelomnih odkritij in novih čudežnih sestavin za svoje negovalne formule. L'OCCITANE ne proizvaja le izdelkov, temveč ustvarja spomine. Pri L'OCCITANU spoštujejo planet in skrbijo za okolje, saj verjamejo, da vsako dobro dejanje pomeni spremembo na bolje, ne glede na to, kako veliko ali majhno je.

Ta čudovita zgodba, ki se je začela v Provansi in se danes piše tudi onkraj njenih meja, je brezkončna in L'OCCITANE jo bo še naprej ustvarjal skupaj z vami.

Novice
Darilni kompleti
Kompleti za konec šole
Velja do: 20. junij 2024

Šolski zvonec bo kmalu zadnjič odzvonil.

Polepšajte dan učiteljici z dišečimi darilnimi kompleti za konec šole iz osrčja Provanse.

Kompleti z negovalnimi izdelki zanj in zanjo so na voljo tudi v našem L'OCCITANU.