Vse za telefone | Nova Gorica | Supernova

Kakovostni ovitki in dodatki za mobilne telefone. Vse za telefone bo v vašo mobilno napravo prelevil v popolnoma nov slog.

Vse za telefone

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Vaš telefon, vaš slog

V času, ko se svet odvija digitalno, je pametni telefon nepogrešljiv spremljevalec vsakega dne. Pri Vse za telefone v Supernovi Nova Gorica poskrbijo, da bo mobilni lepotec odlično zaščiten ter obenem blestel v vašem osebnem slogu.

Na priročnem prodajnem otoku sredi nakupovalnega centra vas pričakajo modni ovitki za telefone, etuiji ter številni dodatki za vse priljubljene blagovne znamke telefonov, tudi za najnovejše modele. Ne glede na to ali imate iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, Honor, Realme, Oppo ali telefon druge znamke, v trgovini boste našli ovitek, ki ustreza vašim potrebam.

Poleg ovitkov boste na prodajnih policah našli tudi široko paleto dodatne opreme za mobilne naprave. Kakovostni polnilci in kabli za hitro polnjenje, vrhunske slušalke, stekla za zaščito telefona, stativi in powerbanki so le začetek – obiščite trgovino Vse za telefone, kjer vam bodo prijazni prodajalci predstavili celotno ponudbo ter vam pomagali izbrati le najboljše dodatke za vaš mobilni telefon.

Vse za telefone opremi vsak telefon

Trgovina Vse za telefone slovi po široki ponudbi ovitkov, zaščitnih etuijev ter ostale dodatne opreme za vaš pametni telefon. V izjemno široki ponudbi je na voljo več kot 30.000 izdelkov za več kot 3.000 različnih mobilnih naprav. Od najbolj priljubljenih blagovnih znamk do nišnih modelov, Vse za telefone je prava destinacija za kakovostno zaščito telefona po ugodni ceni.

Prijazna in strokovno podkovana ekipa vam je na voljo na 6 prodajnih mestih po Sloveniji, med drugim tudi v Supernovi.