CCC | Nova Gorica | Supernova

CCC nudi najbolj modno obutev, elegantne torbe, funkcionalne nahrbtnike in okusne dodatke. Na enem mestu, posebej samo za tebe, najbolj vroči trendi iz sveta mode in najnovejši navdihi naravnost z modnih brvi in mestnih ulic!

CCC

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Modni dodatki
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Modni dodatki
Popusti
Akcija
V CCC plačaj manj
Velja do: 30. september 2023

KUPI 4 = PLAČAJ 3 ali KUPI 3 = -50% na tretji artikel ali KUPI 2 = -25% na drugi artikel.

Popust se nanaša na vrednost najugodnejšega artikla oz. na najugodnejši artikel in velja do 30.09.2023.

Najnovejši trendi kakovostne obutve v trgovini CCC shoes&bags

Obrnite svet mode na glavo in zakorakajte v vrhunskih čevljih podjetja CCC. V trgovini CCC, v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica, vas navdihujejo z veliko izbiro ženske, moške in otroške obutve po ugodni ceni. Na voljo so vam različni materiali in modeli, primerni za vsak okus in vsako priložnost, ne glede na to, ali je svečani dogodek, poslovni sestanek ali sprehod v naravi.

Odkrijte veliko izbiro ženskih čevljev z visoko ali nizko peto, s platformo ali brez, sandalov, balerink, bulerjev in gležnjarjev ter elegantnih salonarjev ali se obujte za prosti čas s trendovskimi športnimi copati in udobnimi nizkimi čevlji. Tudi moške čaka vrhunska izbira, od elegantnih čevljev do športnih superg, najmlajše pa bo zagotovo razveselila obutev z liki iz popularnih risank.

Ne glede na slog vaše obutve, boste v trgovini CCC našli prostorno torbo, nahrbtnik ali modno torbico, ki se bo popolnoma podala vašemu slogu in odlično dopolnila vaš dan.

Se ne morete odločiti ali ne najdete ustrezne številke? V trgovini CCC vas vedno pričaka prijazno osebje, ki vam bo z bogatimi izkušnjami znalo pomagati. Zaupajte svoje želje in se pustite razvajati!

CCC znamke

V naših prodajalnah prevladujejo znamke za prave modne navdušence: Gino Rossi, Lasocki, Jenny Fairy, Sprandi, DeeZee, Badura, Quazi, Rage Age, Simple, Togoshi in Americanos. V CCC bodo kupci našli tudi kultne športne znamke, kot so adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse in Skechers. Za najmlajše pa imamo obutev in dodatke z risanimi junaki iz Disneyjevih filmov!