New Yorker | Nova Gorica | Supernova

Trendovske modne kolekcije urbane mode New Yorker vas oblečejo od glave do pet za vsako priložnost. Oblačila in modni dodatki za mlade ženske in moške s slogom.

New Yorker

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Ustvari svoj slog po zadnji ulični modi z oblačili New Yorker

Trgovina New Yorker v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica odraža modni utrip urbane kulture velikih modnih metropol. Doživite pravo ekstazo najnovejših modnih trendov in ustvarite slog, ki bo kopičil všečke na Instagramu. Vedno aktualne modne kolekcije so osredotočene na modo za mlade in njihov dinamični, nepredvidljivi življenjski slog. Moda, v kateri prevladujejo jeans in atraktivni potiski, ustvarja idealno okolje za kombiniranje slogov in plastenje trendovskih modnih kosov, ne da bi pri tem pozabila na udobje oblačil. Seveda so oblačila prilagojena tudi mladim denarnicam – sodobno ulično modo boste v trgovini New Yorker dobili po vedno dostopni ceni.

Osvežite svojo garderobo z bogato ponudbo kavbojk, jeans jaken, karirastih srajc, T-shirt majic s potiskom ali brez, drznih oblek, kril, trendovskih hlač, puloverjev, jopic, plaščev, športnih oblačil in spodnjega perila. Svoj slog pa dopolnite s številnimi modnimi dodatki, torbicami, natikači, platnenimi supergami in kapami s šiltom, ki slogu dajo tisto pravo piko na i.

Ne spreglejte izjemnih sezonskih razprodaj in posebnih akcij za nakupe po še bolj ugodnih cenah.

Včeraj na modni stezi – danes že v trgovini New Yorker

Nemška modna hiša New Yorker je zagotovo eno vodilnih modnih podjetij za mlade v Evropi, ki svoji ciljni skupini (od 19 do 39 let) ponuja modne kolekcije visoke kakovosti in po ugodnih cenah. Oblikovalci poskrbijo, da stranke v trgovinah čakajo najnovejši modni trendi, ne le oblačil, temveč tudi modnih dodatkov in spodnjega perila.

Na prodajnih policah New Yorkerja vas čaka pestra izbira blagovnih znamk, kot so Amisu, Smog, Fishbone, Fishbone Sister, Censored (spodnje perilo) in Accessories (modni dodatki). New Yorker vas obleče od glave do pet za vsako priložnost – v poslovnem svetu ali na zabavah ob koncu tedna.