Etnika Slog | Nova Gorica | Supernova

Pričarajte si orientalsko vzdušje na vsakem koraku. Etnika Slog ponuja oblačila, modne dodatke in druge pristne etno izdelke z vzhoda.

Etnika Slog

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Dom Ostalo
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Dom Ostalo

Etnika Slog – drugačna moda in izdelki s pridihom bohemskega

Za vse, ki ne pristajate na modna pravila in želite s svojim slogom izstopati. Etnika Slog v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica vam ponuja izjemen alternativni orientalski slog oblačenja z bogatim izborom drugačnih oblačil, kot jih zasledimo v trgovinah z urbano ulično modo. V trgovini Etnika Slog ni prostora za monotonost in dolgčas. Barvita modna kolekcija vsako sezono prinaša izjemne modne kose z etno potiski in drugačnimi kroji. Lahkotne poletne obleke iz viskoze, pisane hlače afganistanke, nenavadno krojena krila in lahkotni kaftani preprosto ustvarjajo slog, ki ga ni mogoče spregledati. Na moškem oddelku pa vas bodo pričakale majice s kratkimi rokavi, srajce in majice brez rokavov v pristnem etno slogu.

Etnika Slog pa prinaša več kot zgolj modo in modne dodatke. V trgovini boste našli vse za pristno orientalsko vzdušje. Opremite domač orientalski ambient ali poiščite izvirno darilo. Poleg oblačil vas čaka v trgovini bogata ponudba izdelkov iz filca in konoplje, trendovski nahrbtniki z orientalskimi vzorci in potiski, blazine in prevleke, podstavki za kristale, dišeče palčke in kadila, glasbila, igrače, šali, pokrivala, lovilci sanj »dream catcher«, razne škatlice za shranjevanje in še veliko drugih izdelkov iz vzhodnih držav. Prava posebnost trgovine so originalni tibetanski izdelki in vrhunski kostumi za trebušni ples.

Izvirni izdelki iz Indije, Tajske in Nepala v trgovini Etnika Slog

Etnika Slog je mlado slovensko podjetje, ki se ukvarja z neposrednim uvozom iz azijskih dežel. Orientalske rokodelske izdelke, različno blago, nakit, oblačila in modne dodatke uvaža predvsem iz Indije, Tajske in Nepala. Etnika Slog ne sodeluje z velikimi industrijami, temveč prisega na oseben odnos z majhnimi obrtniki, ki jih osebno poišče v državah uvoza. Prednost takega sodelovanja je vsekakor izvirna ponudba posebnih izdelkov, do katerih bi drugače kupci v Sloveniji težko dostopali. Etnika Slog v svojih trgovinah tako zagotavlja edinstveno doživetje z izdelki, v katerih posameznik najde sebe, svoj posebni življenjski slog ter svoja oblačila in domače okolje odene v poseben prizvok omamnega orienta.