Liupka | Nova Gorica | Supernova

Liupka je raj za ljubitelje ročnih del. Šivalni stroji, blago na meter ter vse za šivanje, pletenje in kvačkanje na enem mestu. Izvajajo tudi tečaje šivanja in razne delavnice.

Liupka

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Izvrstno blago, šiviljski material in oprema v trgovini Liupka

Trgovina Liupka v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica bo že na prvi pogled zbudila vašo kreativnost. V pravem malem raju za ljubitelje šivanja in ročnih del boste našli vrhunske šivalne stroje in dodatke zanje, kakovostno metrsko blago (jersey, bombažne tkanine, velur, jeans, prevešanka, viskozne tkanine), vrhunsko blago za patchwork ter širok izbor pripomočkov in materiala za šivanje, ki vključuje vse, od šivank in bucik do okrasnih trakov, elastik, zadrg, čipke in gumbov. Skratka vse, da bo vaša nova modna kreacija popolna, boste dobili na enem mestu. Še posebej v pustnem času boste v trgovini Liupka našli veliko materiala in našitkov, ki so primerni za izdelavo pustnih kostumov.

Seveda boste na svoj račun prišli tudi vsi ljubitelji drugih ročnih del. Liupka je namreč največji ponudnik volne in preje za pletenje in kvačkanje, materiala za vezenje in klekljanje, gobelinov ter pozamenterije v Sloveniji.

Za svoje zveste stranke pripravljajo redne tečaje in delavnice šivanja, pletenja in kvačkanja po izjemno ugodnih cenah. Tečaji potekajo v prijetnem vzdušju trgovine, pod mentorstvom izkušenih učiteljic šivanja. Naučili se boste risati kroje, ustvarjati krpanke, plesti in še veliko drugih spretnosti, izvajajo pa se tako za začetnike kot izkušene, ki želijo svoje znanje nadgraditi.

Liupka – šivanje s polno mero kreativnosti

Trgovine Liupka so del družinskega podjetja Lango, ki se ukvarja tako z maloprodajo kot veleprodajo materiala ter opreme in pripomočkov za šivanje. Podjetje je uradni uvoznik blagovnih znamk Elna, Toyota, Fiskars, Mondial, Hooked in drugih. Z bogatenjem prodajnega programa skuša ohranjati visoko kakovost ter obenem zagotoviti zmerne cene.

Poleg širokega prodajnega programa in tečajev šivanja ponuja Liupka tudi servis in popravilo šivalnih strojev. Priporočajo redni servis šivalnega stroja enkrat letno, čeprav ta ni v okvari. S čiščenjem in podmazovanjem stroja namreč bistveno podaljšamo njegovo življenjsko dobo. Servisne storitve izvajajo na treh lokacijah: v Ljubljani, Mariboru in Celju.

Liupka ima v Sloveniji sedem poslovalnic, in sicer v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju in Novi Gorici. Eno trgovino pa ima tudi v Beogradu.