Zlatarna Celje | Nova Gorica | Supernova

V Zlatarni Celje boste našli največjo in najboljšo izbiro zlatega, srebrnega, jeklenega in diamantnega nakita, zaročnih in poročnih prstanov, unikatnih daril ter modnih ur.

Zlatarna Celje

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Zlatarna Celje – prestiž in eleganca vrhunskega nakita

Ko besede niso dovolj, povejte z izbranim kosom nakita! Zlatarna Celje v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica prinaša največji izbor zlatega, srebrnega in diamantnega nakita. Poiščite pravo darilo za vsako priložnost ali pa se preprosto razvajajte z modnimi uhani, verižicami, zapestnicami, ogrlicami, obeski in prstani slikovitih lastnih kolekcij Zlatarne Celje ter cenovno dostopnim jeklenim nakitom in ročnimi urami znamke Lencia. Gospodje boste navdušeni nad ponudbo moškega nakita, elegantnih kravatnih igel in manšetnih gumbov.

Poseben ponos Zlatarne Celje so imenitni zaročni prstani, ki v blišču kombinacije zlata in diamantov zadenejo naravnost v srce. Prav tako unikatni so poročni prstani, na voljo v eni barvi ali kombinaciji rumenega zlata, belega zlata ter trenutno zelo priljubljene barve 'rose gold'. V kolekciji poročnih prstanov boste našli od klasične zlate rinke do modernih poročnih prstanov z značajem.

Ko iščete izvirno darilo, ne spreglejte ponudbe personaliziranih daril za posebne priložnosti. Podarite unikatni zlat ali srebrn 'Cekin za spomin' z vgraviranim osebnim sporočilom, ovekovečite prelomnico v življenju na personalizirano kartico z zlato ploščico naložbenega zlata 'Moj zlati gram' ali izdelajte osebno verižico 'I Like My Name' z imenom oziroma inicialko.

V poslovalnici Zlatarne Celje v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica vam nudijo tudi različne storitve, kot so luknjanje ušes, graviranje nakita, odkup zlata ter čiščenje nakita.

Nakit s tradicijo, ki sega globoko v zgodovino

Zlatarna Celje svojo bogato zgodbo zlatarstva in izdelave nakita piše že od leta 1844, vendar segajo začetki zlatarstva na Celjskem že v daljno leto 1446, ko je Celje postalo stičišče vplivov zlatarske umetnosti vse Evrope in dobilo pogovorni naziv zlatarskega mesta.

Danes podjetje ustvarja nakit in ure za vse priložnosti pod krovno blagovno znamko Zlatarna Celje in cenovno bolj dostopno blagovno znamko izdelkov iz jekla Lencia. Podjetje ima lastno proizvodnjo in močno razvito maloprodajno mrežo, preko katere ustvari večino svojih prihodkov na domačih in tujih trgih. Zlatarna Celje svoje poslanstvo uspešno gradi na dobro znani tradiciji, kakovosti in blagovni znamki z veliko prepoznavnostjo ter široki ponudbi izdelkov.

Poleg proizvodnje in prodaje nakita se Zlatarna Celje ukvarja tudi s trgovanjem naložbenega zlata. Najbolj zvestim strankam pa je na voljo Zlata kartica, ki članom kluba zvestobe prinaša številne ugodnosti in popuste.