Galileo | Nova Gorica | Supernova

Vse za moškega, ki da nekaj na svoj modni slog. Galileo prinaša kakovostne moške obleke, srajce, obutev, kravate in druge modne dodatke tako moderne kot klasične moške mode.

Galileo

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Moška obleka Galileo poudari vašo osebnost

Pravi moški mora v svoji garderobi imeti vsaj eno kakovostno moško obleko, s katero lahko ob vsaki priložnosti izpopolni svoj slog. Butična trgovina Galileo v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica je pravi naslov, ko želite vse za moški modni slog dobiti na enem mestu. Ne glede na to, ali iščete obleko za vsakodnevne, poslovne priložnosti ali svečano obleko, v kateri boste blesteli na poročni dan ali maturantskem plesu, z obleko Galileo in Galileo modnimi dodatki boste vedno dosegli namen. Galileo namreč ponuja tako moderne kot klasične moške obleke vrhunske kakovosti. Izberite obleko po najnovejših moških modnih trendih ali ostanite pri večno priljubljenih klasičnih linijah – Galileo moda vam omogoča, da po svojem okusu poudarite modernega, odločnega, samozavestnega in uspešnega moškega.

Poleg moške obleke boste v trgovini lahko izbrali še moško srajco, ki se popolnoma ujema z izbranim slogom ter videz dopolnili s kravato ali metuljčkom, izbrano moško obutvijo, elegantno kravatno iglo ter manšetnimi gumbi, uro, pasom, očali in še več.

Galileo – vse za moškega na enem mestu

Galileo je hrvaška blagovna znamka, ki že od samega začetka s skrbno izbranim dizajnom in kakovostnimi materiali prinaša svetovne trende moške mode v garderobo sodobnega moškega. Skozi leta se je Galileo razvil v priznano kakovostno blagovno znamko, ki zaseda sam vrh v ponudbi moške mode. Modna znamka je v Slovenijo prišla leta 2015, bogato ponudbo pa lahko dobite na že več kot 11 prodajnih mestih. Uspešno sodelovanje z modno znamko Galileo gradi tudi priljubljen nekdanji slovenski smučar Jure Košir.

Galileo prinaša celovito modno ponudbo za vsakega moškega. Obleke, jakne, srajce, hlače, puloverji, T-shirt majice, čevlji, ure, očala, pasovi … ustvarjajo popoln moški slog in prinašajo vse za moškega na enem mestu. Znamka Galileo slovi predvsem po vrhunsko krojenih kakovostnih moških oblekah, ki poudarjajo moškost. Galileo pooseblja moškega 21. stoletja, poslovneža s smislom za urbani modni slog in eleganco. Seveda pa so v ponudbi tudi oblačila za bolj sproščen, športno-elegantni slog.