Sport Vision | Nova Gorica | Supernova

Uživajte v aktivnem življenju z vrhunsko opremo za šport in rekreacijo. Pestra ponudba športne obutve in oblačil za sproščen športni slog vas čaka v trgovini Sport Vision.

Sport Vision

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Modno v športne podvige

Izberite svoj šport in se predajte užitku z izbrano vrhunsko opremo priznanih blagovnih znamk. Trgovina Sport Vision v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica prinaša nove kolekcije izjemnih športnih oblačil in obutve za ženske, moške in otroke. Zablestite v športnem slogu s ponudbo priljubljenih svetovnih znamk adidas, Dakine, Crocs, Salomon, Nike, Vans, Speedo, New Balance, Moon Boot, Merrell, Icepeak in drugih. Od kakovostnih tekaških copat ter udobnih oblačil za tek, fitnes in skupinske športe do pohodniške in smučarske opreme, Sport Vision vedno poskrbi za izvirno modno izbiro, ne glede na šport, letni čas ali vremenske razmere. Poleg popolne športne opreme so v trgovini na voljo tudi pripomočki za vadbo ter razni športni dodatki za res edinstveno izkušnjo športa. Smučarska očala, športne nogavice, nahrbtniki, kape, čelade in druga oprema bodo dodali tisto piko na i, ki vas bo dokončno navdušila.

Odkrijte tudi bogato izbiro oblačil in obutve za prosti čas. Z modno trenirko, 'hoodie' jopico, atraktivnimi majicami, dolgimi in kratkimi hlačami ter trendovskimi supergami in kopalkami bo tudi udobje dobilo videz pravega trendsetterja. V outlet ponudbi pa vas razveselijo izdelki preteklih kolekcij po znižanih cenah.

Športna in trend obutev priznanih blagovnih znamk

Podjetje Sport Vision je vodilno na področju športne in trend obutve, sedež podjetja pa je v Ljubljani. Veriga trgovin Sport Vision, Buzz, Tomas Sport in Sneakers obsega 23 poslovalnic v Sloveniji. Trgovine se nahajajo v največjih nakupovalnih centrih in v peš conah v glavnih mestih, podjetje pa posluje tudi preko spletnih trgovin Tomassport.si, Buzz.com, Sportvision-slovenija.com in Sneakers.si. Glavne kategorije športne opreme, ki jo Tomas Sport prodaja so: tek, košarka, trening, pohodništvo in trend obutev.

Sport Vision sodeluje izključno z dobavitelji vrhunskih blagovnih znamk, kar strankam zagotavlja kvalitetne in varne nakupe. Vsi izdelki v trgovini imajo 30. dnevno brezpogojno garancijo, saj v primeru, da jih vrnete dobite v celoti povrnjeno kupnino. Sport Vision zagotavlja zadovoljstvo z nakupom vsem strankam, saj ima v svoji ekipi zaposlene strokovnjake s področja tehnologije športne obutve in oblačil, ki imajo dolgoletne izkušnje pri prodaji športne obutve in oblačil in tako bodo vsakomur znali pravilno svetovati, da se bo odločil za pravi izdelek.