Kavarna Supreme | Nova Gorica | Supernova

Odlična kava, sladoled in sladice za vsak okus. Popestrite si naslednji obisk Supernove z razvajanjem v čudoviti kavarni.

Kavarna Supreme

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Na kavo v središče dogajanja

Kavarna Supreme v srcu Supernove Nova Gorica je lokal, kjer se vsaka želja po kulinaričnem užitku uresniči. Strast in največje veselje prijetne kavarne je vrhunska kava, pripravljena z natančnostjo in skrbjo, s prefinjenimi kavnimi mešanicami Bar2000. Naročite svojo najljubšo kavo – espresso, kapučino, bela kava – prav vse zagotavljajo nepozabno kavno izkušnjo.

Ob odlični kavi vam v Kavarni Supreme postrežejo tudi široko paleto sladkih razvajanj. S sladoledom, rogljički in torticami, vsaka sladkosneda želja se hitro spremeni v zadovoljen nasmeh. Kremasti sladoledi, pripravljeni z ljubeznijo in kakovostnimi sestavinami, bodo vaše brbončice navdušili z božansko teksturo in osvežujočimi okusi.

Za vse, ki si želite osvežitve, pa o na meniju kavarne tudi domači ledeni čaji in koktajli, ki vas bodo zapeljali po poteh edinstvenih okusov in popolne harmonije. V Kavarni Supreme vedno poskrbijo za vaše udobje in prijeten počitek med obiskom nakupovalnega centra Supernova Nova Gorica. Prepustite se čarom brezčasne ponudbe.

Kavarna Supreme – elitna postrežba za vsak okus

Ko želite v miru spiti kavico ali povabiti prijatelje na sproščeno druženje, Kavarna Supreme vedno ponudi prijetno kuliso vašemu družabnemu življenju. Prijazna ekipa barskih mojstrov in natakarjev vam bo prav vsak dan postregla s širokim nasmeškom in pozornostjo, ki si jo zaslužite.

Vabljeni v prijeten moderen ambient Kavarne Supreme, kjer skrbi odtavajo in čudovite misli zaplešejo pod taktirko bogatih okusov kave, sladic ter koktejlov.