Bags&More | Nova Gorica | Supernova

Bogata ponudba ženskih torbic, potovalnega programa, potovalnih in modnih dodatkov lastne blagovne znamke La Mans, Travel&More, ter ostalih svetovno priznanih blagovnih znamk.

Bags&More

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Popusti
Vsi kovčki -30%
Privarčujte pri nakupu kovčkov
Velja do: 30. april 2021

V aprilu boste privarčevali kar 30 % ob nakupu vseh kovčkov iz ponudbe Bags&More in Office&More: Samsonite, Travel&More in Roncato. Bodite pripravljeni za počitnice in odpotujte na lepše v trenutku, ko bo to mogoče!

V letu 2021 podjetje Acron, ustanovitelj galanterij Bags&More, praznuje 30 let delovanja. Praznujte še vi, tako da vsak mesec izkoristite odlične akcije v simbolu števila 30.

Akcija velja od 12. aprila do 30. aprila 2021 oziroma do razprodaje zalog. Popusti se ne seštevajo in se odštejejo ob plačilu.

Izjemni popusti
Festival šolskih torb
Velja od: 19. april 2021

Festival šolskih torb v Bags&More in Office&More

V aprilu in maju v poslovalnicah Bags&More in Office&More poteka prvi Festival šolskih torb z izjemnimi popusti, zvezde festivala pa so šolske torbe, ki so znižane tudi do 70%.

Vse -20 %
Dan Zemlje z izjemnimi popusti
Velja od: 19. april 2021

Prihajajoči svetovni dan Zemlje (22. april) naj nam služi kot opomnik, da smo vsi odgovorni za čisto okolje in naravo, v kateri živimo in jo želimo ohraniti tudi za prihodnje rodove. Že majhen korak v spremembi vedenja in premišljene nakupovalne odločitve naredijo veliko razliko za naš zeleni planet.


 

Največja ponudba potovalne in modne galanterije, darilnega programa in še mnogo več v Supernovi Nova Gorica!

Podjetje je generalni uvoznik in distributer številnih priznanih blagovnih znamk kot so Roncato, Eastpak, Picard, Fiorelli, Valentino, Nici, Pilot, Edding, Jolly, Fila. Poleg naštetih pa se najdejo tudi znamke Esprit, Desigual, Zwei, Gabol, Nike, Adidas, Dakine, Reebok, Delsey, Swissbrand, Totto, Anekke, s.Oliver in številne druge. Podjetje kreira tudi lastne prodajne linije Travel & more, Fashion & more, Umbrella & more, Wallet & more, Bottle & more in Rucksack Only.  

V prodajni ponudbi galanterij Bags&More, boste našli kovčke, potovalke, kozmetične kovčke in vse potrebno za potovanja: torbice, denarnice, pasovi, dežniki in pa tudi šolske torbe ter peresnice. V poslovalnici Bags&More v Nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica pa so konstantno na voljo tudi razne akcije in ugodnosti ter sezonski popusti.

Torbice, papirnica in še več ...

Bags&More in Office&More je vodilno trgovsko podjetje, specializirano za področje galanterije in papirnice. Podjetje z zaščitnim znakom »&More« je uradni zastopnik več kot 30 priznanih blagovnih znamk, kot so Roncato, Eastpak, Picard, Valentino, Nici, Fila, Esprit, Desigual, Nike, adidas, Dakine, Reebok, Delsey, Swissbrand, Anekke in s.Oliver. V Sloveniji je na trgu prisotno že od leta 1991 in se trenutno ponaša z več kot 65 poslovalnicami. 

Slogan podjetja »Več za Vas« nakazuje najširšo ponudbo tako glede izbire kot kakovosti in cene. Uspeh dosega s premišljeno izbiro blagovnih znamk ter izvirnimi lastnimi prodajnimi linijami, s katerimi se odziva na spremembe na trgu ter sledi modnim smernicam. Bags&More je pravi specialist ženske in moške potovalne in modne galanterije, darilnega programa, pisarniškega in šolskega materiala ter promocijskih in poslovnih daril. Za sabo pa ima tudi že uspešna sodelovanja s priljubljenimi slovenskimi ikonami, kot sta Luka Dončić in Lepa Afna, s katerima je oblikovalo slikovite šolske kolekcije.

Novice
Dobrodelna akcija
Z barvicami do nasmeha
19. april 2021

V okviru Festivala šolskih torb v Bags&More in Office&More poteka dobrodelna akcija »Z barvicami do nasmeha« v sodelovanju z Jolly in UHU.

Če boste v aprilu in maju v Bags&More ali Office&More kupili barvice Jolly (komplet 12 ali 24 barvic) ali lepilo Uhu stic, bodo v Bags&More namenili ene barvice in lepilo v dobrodelni namen.

Letos je njihov cilj zbrati 500 kompletov barvic Jolly in 500 lepil Uhu stic, skupno 1000 izdelkov. Donacijo bodo predali društvu Palčica pomagalčica, katerega cilj je pomagati in osrečevati otroke v stiski in pripadnike ranljivih skupin, Lunini vili, inštitutu za zaščito otrok (zasebna, neprofitna organizacija, katere poslanstvo je zdravljenje in preprečevanje travm pri otrocih) in izbranim vrtcem.

Akcija traja od 12. aprila do 30. aprila 2021

Pomagajte planetu
Zbiranje plastičnih pokrovčkov
Velja do: 30. april 2021

Zbiranje plastičnih pokrovčkov v Bags&More in Office&More


V poslovalnicah Bags&More in Office&More v aprilu, ki ga zaznamuje mednarodni dan Zemlje, zbirajo plastične pokrovčke, ki jih bodo podarili društvu za pomoč osebam z motnjami v razvoju Vesele nogice. 

Plastičnih pokrovčkov nikar ne zavrzite v smeti, saj jih je možno reciklirati in predelati v druge uporabne predmete. Prinesite zbrane pokrovčke in pomagajte tako našemu planetu kot članom Veselih nogic!

Zbira se plastične pokrovčke z oznakami: PP, PE in znakom za reciklažo. To so pokrovčki, ki jih najdemo na plastenkah, tetrapakih, nekaterih zdravilih, milih in šamponih, pralnih sredstvih in mehčalcih, ter drugih živilih in čistilih.

Pokrovčki so kompaktni. Pokrovčki, ki niso primerni za reciklažo, so kovinski pokrovčki, pokrovčki z oznako PS (polistiren), plutovinasti pokrovčki in podobno.Pri Veselih nogicah pravijo, da je uspeh otrok z motnjami v razvoju v veliki meri odvisen od pomoči vrhunskih strokovnjakov iz različnih zdravstvenih področij.

Za njihov napredek in lajšanje bolečin so potrebne različne terapije, kar pa staršem otrok predstavlja visoke stroške.

Društvo Vesele nogice pomaga staršem s sofinanciranjem terapij in pripomočkov za nego in lažje nameščanje oseb s posebnimi potrebami. Manjši del sredstev društvo namenja tudi za financiranje prostorov društva, ki so namenjeni izvajanju terapij in vaj. Prostori društva so opremljeni z ustrezno opremo in so dostopni staršem in skrbnikom otrok 24 ur dnevno, vse dni v letu.

Akcija velja od 12. 4. do 30. 4. 2021.