McDonald's | Nova Gorica | Supernova

Odlična restavracija s hitro hrano za vso družino. Sočni burgerji, krompirček, solate, sladice in druge dobrote ustvarjajo ponudbo, ki se ji ne boste mogli upreti.

McDonald's

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Ko lakota napade, jo McDonald's poteši z odlično ponudbo hitre hrane in pijače

Med obiskom nakupovalnega centra Supernova Nova Gorica si privoščite okusno malico ali kosilo v restavraciji McDonald's. Na pestrem meniju slastnih, hitro pripravljenih jedi, boste takoj našli nekaj, kar bo potešilo vašo željo po dobrem. Izberite legendarni hamburger Big Mac ali se odločite za enega od preostalih mesnih in vegetarijanskih specialitet. Ste že poskusili znamenite Wrape ali večno klasiko Cheeseburger? Svoj obrok dopolnite s solato, hrustljavim krompirčkom in poljubno pijačo, za posladek pa si privoščite sladoled McFlurry, McSundae ali Shake.

Najmlajši se bodo zagotovo razveselili otroškega menija Happy Meal, ki poleg okusnega obroka prinaša še ekskluzivno igračo. Če se v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica potikate zjutraj, ne zamudite McDonald'sovega zajtrka, študentje pa izkoristite izjemno ponudbo Študentskih menijev po enotni ugodni ceni.

Ne spreglejte kuponov ugodnosti in številnih promocij, ki vam jih prinaša McDonald's mobilna aplikacija. Tako boste lahko uživali ob izbranih jedeh še ceneje!

McDonald's – veriga restavracij z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno

McDonald's je tako v svetu kot pri nas postal sinonim za hitro in kakovostno postrežbo hrane in pijače. V McDonald'su je kakovost najpomembnejše vodilo pri izbiri in pripravi hrane, nadgrajuje pa jo hitra in prijazna postrežba ter sodobno urejena ter brezhibno čista restavracija. Visoke standarde pri pripravi hrane v McDonald'sovih restavracijah dosegajo tudi tako, da za svoje izdelke uporabljajo samo najboljše sestavine ter sodelujejo z izbranimi, uveljavljenimi in zanesljivimi dobavitelji. Skozi vse leto vam v restavraciji McDonald's ponujajo tudi ekskluzivno ponudbo jedi in zanimive promocije ter s tem še dodatno popestrijo bogato standardno ponudbo.

Restavracije McDonald's odlikuje najsodobnejša notranja oprema, brezplačen dostop do omrežja Wi-Fi, vpeljujejo pa se tudi nove tehnologije priprave hrane in postrežbe.