Hiša daril | Nova Gorica | Supernova

Iščete darilo za rojstni dan, poroko ali obletnico? Vabljeni v Hišo daril, specializirano trgovino z največjo ponudbo daril, aranžmajev, voščilnic in priljubljenih darilnih bonov v Sloveniji!

Hiša daril

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Po darilo za vsako priložnost v Hišo daril v Supernovi Nova Gorica

Že ko boste vstopili v prodajalno Hiša daril v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica, se boste počutili nadvse prijetno in praznično razpoloženo. Pobrskajte po policah trgovine, kjer vas čakajo izvirna in najlepša darila za rojstni dan, poroko, maturo, valentinovo, materinski dan, rojstvo otroka, krst, obhajilo, birmo, božič, novo leto ter še veliko drugih priložnosti. Še posebej priljubljena so smešna darila za pomembne obletnice, kot so 18., 30. ali 50. rojstni dan, ter lepa darila za srebrno ali zlato obletnico poroke. Za bolj nagajive pa ponujajo tudi žgečkljiva in sexy darila za fantovščino ali dekliščino.

V poslovalnici, v Supernovi Nova Gorica, so vam na voljo skodelice, smešne majice, kozmetika, brisače, posebni darilni izdelki, voščilnice, dekorativni in okrasni izdelki, darilni aranžmaji in druga zabavna darila. Velika posebnost Hiše daril so darilni boni, ki jih lahko kupite v poslovalnici in z njimi obdarovancu pričarate različna nepozabna doživetja. Izbirate lahko med več kot 1.000 darilnimi boni s področij razvajanja, wellnessa, kulinarike, adrenalina, masaž, nege telesa, otroških doživetij in še več!

Prodajalci v Hiši daril vam darilo tudi lepo zavijejo in aranžirajo, tako da lahko za obdarovanje najdražjih poskrbite kar na enem mestu.

Najlepša darila za vsakogar so na voljo v Hiši daril

Hiša daril je specializirana trgovina z največjo in izbrano ter edinstveno ponudbo daril, darilnih izdelkov in aranžiranih daril v državi. Hiša daril na enem mestu ponuja vse, kar želimo podariti svojim najbližjim in prijateljem. V nasprotju z drugimi trgovinami, ki ponujajo darila le kot del svoje ponudbe, je Hiša daril namenjena izključno darilnemu programu za vse priložnosti in praznike. 

V Hiši daril boste našli predvsem praktična darila, ki so pri večini najbolj priljubljena. Ko zmanjka idej, so v Hiši daril na voljo tudi že pripravljena aranžirana darila, če pa še vedno niste prepričani, izberite darilni bon. Na podlagi izkušenj in v sodelovanju z rednimi strankami v Hiši daril tudi sami pripravljajo veliko število daril, ki so plod lastnega razvoja in izdelave blagovne znamke Hiša daril.