SIMPLE | Nova Gorica | Supernova

Pobarvajte lase, uredite pričesko in obrnite dan na bolje! Prepustite se mojstrom striženja in koloracije v Frizerskem salonu SIMPLE s kakovostnimi storitvami po dostopni ceni.

SIMPLE

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Po novo frizuro kar med obiskom nakupovalnega centra

Med obiskom nakupovalnega centra Supernova Nova Gorica se ustavite v frizerskem salonu SIMPLE, kjer lahko prav vsak dan v tednu poskrbite za brezhibno urejeno pričesko. Mlada in ambiciozna ekipa frizerjev se bo posvetila vašim lasem in vam svetovala, skladno z najnovejšimi trendi, modnimi tehnikami striženja ter seveda vašimi željami. Vsi lasni mojstri ekipe SIMPLE se redno izobražujejo na strokovnih seminarjih, polni energije in svežih idej pa tudi redno sodelujejo na modnih revijah, predstavitvah, snemanjih in seminarjih.

Ekipa frizerjev SIMPLE razume, kako pomembni so urejeni lasje v življenju posameznika, zato pri svojem delu sledi filozofiji kakovostnih storitev po dostopni ceni. V frizerskem salonu so vam tako na voljo osnovne storitve striženja in barvanja že od 9,90 €, manjše frizerske storitve, kot je striženje frufruja, pranje las, kitka ali barvanje obrvi, pa že od 4 €.

V frizerskem salonu SIMPLE ponujajo tudi spenjanje las v pričesko za posebne priložnosti, modne lasne podaljške, globinsko nego las ter urejanje brade in brkov. Pri svojem delu uporabljajo le vrhunske proizvode lasne kozmetike priznanih blagovnih znamk, kot so Schwarzkopf, L'Oréal, Paul Mitchell, Artègo, Tailor's, Davines, ki negujejo lase in lasišče. 

Vedno urejeni s frizerskim salonom SIMPLE

Leta 2001 je bila ustanovljena veriga frizerskih salonov SIMPLE, ki posluje tako na domačem trgu kot v tujini. Na področju Slovenije podjetje šteje več kot 30 frizerskih salonov in še enkrat toliko salonov v tujini. Njihovi saloni so pozicionirani v nakupovalnih centrih z namenom, saj stranke na takšen način prihranijo čas in denar. Ker ponujajo storitve brez čakalnih vrst, lahko stranke dobijo hitre in cenovno ugodne, a obenem kakovostne storitve.

Ker pričeska pove veliko o človeku, ji je vredno nameniti tudi dovolj pozornosti. Striženje v salonu SIMPLE temelji na aktualnih modnih smernicah, pričeske pa so zasnovane tako, da je njihovo vzdrževanje preprosto tudi ob domači negi, različne tehnike barvanja in oblikovanja, ki jih vrhunski frizerji v salonu obvladajo, pa dodajo pričeski nekaj več, zaradi česar boste občutili novo svežino v videzu.