Takko Fashion | Nova Gorica | Supernova

Trgovina Takko Fashion ponuja privlačna modna oblačila in modne dodatke za vso družino z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.

Takko Fashion

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Oblecite se modno in ugodno v trgovini Takko Fashion

Oblačila, v katerih se bo vsa družina počutila odlično! Trgovina Takko Fashion prinaša v vašo garderobo ženske, moške in otroške kolekcije za sproščen 'casual' slog, za katerega vam ni treba zapraviti celega premoženja.

Takko Fashion je središče za pametne modne nakupe v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica, saj vam vedno znova prinaša aktualno kolekcijo oblačil in modnih dodatkov po ugodni ceni. Poiščite lahkotno obleko za prve tople dni, kombinirajte udobne jeans hlače z mehko majico z dolgimi rokavi in svoj slog dopolnite z izvirno torbico, kapo, šalom ali ruto. Najmlajši bodo uživali v barviti otroški kolekciji, ogromno izbire pa boste našli tudi tisti, ki potrebujete velike številke, saj Takko Fashion ponuja tudi modo 'plus size' za močnejše postave. Svoje modne nakupe lahko v trgovini Takko Fashion dopolnite z udobnim spodnjim perilom, pižamo, nogavicami in kopalkami.

Ne glede na to, ali je pomlad, poletje, jesen ali zima, Takko Fashion vam vedno ponudi kakovostna oblačila po nizki ceni, ki se odlično obnesejo v vsaki priložnosti. V ospredju vsake modne kolekcije Takko Fashion so oblačila, ki jih je mogoče dobro kombinirati in ustrezajo širšemu modnemu okusu. Tako lahko z enim nakupom zadovoljite različne modne potrebe ter svojo garderobo dopolnite z večnimi modnimi kosi in ustvarjate številne sloge tako ulične mode kot za prosti čas.

Takko Fashion – modni diskont z lastnimi modnimi znamkami po nizki ceni

Trgovine Takko Fashion se že več kot 30 let uvrščajo med najuspešnejše trgovce z modo. Z več kot 1900 trgovinami v 17 državah je Takko Fashion eden največjih modnih diskontov v Evropi. V Sloveniji lahko prodajalne s poceni modo najdemo na 18 lokacijah.

Kupci v trgovinah Takko Fashion vedno najdejo pristno modo, ki se ujema z njihovim življenjskim slogom. Vsa oblačila in dodatke lastnih blagovnih znamk Takko oblikujejo hišni modni oblikovalci, ki navdih jemljejo tako iz aktualnih trendov kot razgibanega življenja svojih kupcev. Posamezne kolekcije dopolnjuje velika izbira modnih dodatkov in spodnjega perila. Celotna ponudba trgovine se osredotoča na dobro kakovost, privlačne cene in modno raznolikost. Člani Takko VIP kluba pa ob nakupu prejmejo še dodatne ugodnosti, popuste in številna presenečenja.