SIMPLE barber shop | Nova Gorica | Supernova

Brivec je ponovno in! Moški frizerski studio, v katerem poskrbijo za moško striženje las ter urejanje brade in brkov po zadnji modi. Dobrodošli v Simple barber shopu.

SIMPLE barber shop

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Prvi frizerski salon v Supernovi, ki je v celoti namenjen moškim

Vizija SIMPLE barber shop je preprosta – ustvariti prostor, ki je v celoti namenjen moškim. Ko stopite v brivnico v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica, vam bo jasno, da gre za moški svet – od opreme, revij, izdelkov, glasbe, vse je prilagojeno moškim.

Ekipa brivcev SIMPLE barber shop je specializirana za moško striženje in urejanje las, britje brade ter urejanje brkov. Vse za popoln videz moškega obraza. Mladi brivci se redno izpopolnjujejo in ustvarjajo nove ideje na strokovnih seminarjih, tako da so vedno na tekočem z novimi trendi na področju urejanja brade in moških frizur. Od modernih »fade« pričesk, ki so priljubljene predvsem pri mlajših fantih, pa do bolj klasičnih »pompadour« pričesk z nazaj počesanimi lasmi – SIMPLE barber shop je pravi naslov za urejenega moškega. Željnim adrenalina in izkušnje kot iz mafijskih filmov ponujajo tudi »oldskul« britje s pravo britvijo, za najmlajše »frajerje« pa imajo v ponudbi tudi otroško striženje.

Pri svojem delu strankam nudijo le najboljše profesionalne izdelke za nego brade in las. Negovalne balzame in olja za brado, šampone, gele in kreme za oblikovanje lahko v salonu SIMPLE barber shop tudi kupite.

SIMPLE barber shop – prva slovenska veriga brivcev v nakupovalnih centrih

Veriga frizerskih salonov SIMPLE je svoj prvi salon odprla leta 2001 v Novi Gorici, zato ni presenečenje, da je tudi prvi frizerski in brivski studio za moške leta 2019 odprl svoja vrata v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Nova Gorica. Uspešna zgodba specializiranih moških frizerjev se je kmalu razširila tudi drugje po Sloveniji. Moški svet SIMPLE lahko trenutno obiščete še v Kopru in Mariboru, v načrtu pa je še več brivskih studiev v slovenskih nakupovalnih centrih.

Tudi SIMPLE barber shop sledi filozofiji SIMPLE, največje verige frizerskih salonov v nakupovalnih centrih v Sloveniji. Striženje v salonu SIMPLE temelji na aktualnih modnih smernicah, pričeske pa so zasnovane tako, da je njihovo vzdrževanje preprosto tudi ob domači negi. Različne tehnike barvanja ter oblikovanja tako las kot brade in brkov, ki jih vrhunski frizerji v salonu obvladajo, pa dodajo moškemu stylingu nekaj več, zaradi česar boste občutili novo svežino v svojem videzu. Ker v salonu SIMPLE barber shop ni čakalnih vrst, so vam na voljo hitre in cenovno ugodne, a obenem kakovostne storitve.