Interspar | Nova Gorica | Supernova

Vedno sveža in pestra ponudba živil ter bogat izbor izdelkov za gospodinjstvo, osebno nego, igro, razvajanje in prosti čas. Trgovina Interspar je odlična izbira za vse nakupe.

Interspar

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno v trgovini Interspar

Nakupovanje v trgovini Interspar je prav posebna izkušnja! Ne glede na to, ali imate pred seboj dolg nakupovalni seznam ali iščete zgolj nekaj izdelkov, bogata ponudba živil in neživilskih izdelkov vas bo popolnoma navdušila. Na 4.135 m2 nakupovalne površine vas v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica čaka prava simfonija svežih izdelkov in kakovostnih blagovnih znamk. Prijeten ambient s priročno razporeditvijo izdelkov pa vam pomaga, da nakupe opravite sproščeno in predvsem hitro.

Veliko pozornost v trgovini Interspar namenjajo svežemu programu. Vedno sveža in pestra ponudba sadja in zelenjave, bogato založena delikatesa, oddelek mesa, rib, sira ter kruha in peciva so prava paša za oči in brbončice. Privoščite si sladko malico ali izberite vrhunske sestavine za svoje najljubše recepte. Vsi, ki skrbite za zdrav življenjski slog, boste v Intersparu našli izjemno ponudbo svežih BIO izdelkov ter izdelkov Spar Natur*pur in Spar Vital s sodobno naravno in kakovostno prehrano. V ponudbi je tudi vrsta lastnih cenovno ugodnih blagovnih znamk, kot so Spar, S-Budget in Despar, najbolj prestižni izdelki vrhunske kakovosti pa vas razveselijo v liniji Spar Premium.

Na policah trgovine Interspar boste našli še kakovostne izdelke za gospodinjstvo in osebno nego, kot tudi ponudbo tehničnih, športnih, tekstilnih izdelkov ter igrač. Vsak teden vas v katalogu ugodnosti čakajo posebne ugodnosti in široka ponudba po še nižji ceni. S SPAR plus kartico pa si lahko vsak teden zagotovite še dodatne popuste.

Spar je prva trgovina po izboru kupcev v Sloveniji

Trgovine Interspar sodijo med največje trgovine podjetja SPAR Slovenija v sodobnih nakupovalnih centrih. Prinašajo več kot 32.000 izdelkov, od živil do vseh potrebščin za življenje, delo in prosti čas.

SPAR Slovenija že od leta 1991 zagotavlja sodobno nakupovalno izkušnjo po zgledu velikih evropskih trgovin, z namenom ponuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti široko in pestro izbiro, poskrbeti za vedno sveže izdelke in družno delati za skupni cilj – zadovoljstvo vsakega kupca. Uspešnost podjetja SPAR potrjujejo tudi tržne raziskave, ki podjetje že vrsto let zapored uvrščajo na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Podjetje SPAR Slovenija temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti do svojih kupcev, zaposlenih ter družbenega in naravnega okolja. Odgovorno poslovanje podjetja SPAR Slovenija se kaže v želji po zmanjševanju negativnih vplivov na okolje, povečanju skupne blaginje ter življenju in poslovanju v ravnotežju z naravnim okoljem ob hkratnem povečanju dodane vrednosti za vse deležnike.