Mladinska knjiga | Nova Gorica | Supernova

Knjigarna in papirnica Mladinska knjiga prinaša bogato ponudbo knjig domačih in tujih avtorjev, revij, papirniških izdelkov, didaktičnih igrač, šolskih potrebščin in daril.

Mladinska knjiga

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Popusti
Popusti!
Vse za šolo v Mladinski knjigi
Velja do: 15. september 2024

Ob nakupu izkoristite ugodnosti:

  • 30 % na šolske torbe Schneiders*,
  • 30 % na izbrane šolske potrebščine*,
  • 3 % na učbenike in delovne zvezke*.

Ob nakupu nad 50 € mini prenosni tiskalnik  50 % ceneje.**

*Od 1. 6. do 31. 7. 2024 velja 30-odstotni popust na torbe Schneiders, 30-odstotni popust na izbrane šolske potrebščine in 3 % popust za učbenike, potrjene s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport za šolsko leto 2024/25, ter pripadajoče delovne zvezke razen gradiv, pri katerih v skladu z določili Zakona o enotni ceni knjige od prvega prodajnega dne še ni poteklo 6 mesecev.
**Od 1. 6. do 15. 9. 2024 velja posebna ugodnost: ob nakupu nad 50 € vam je mini prenosni tiskalnik na voljo 50 % ceneje. Vse ugodnosti veljajo ob navedenih pogojih od 1. 6. do 15. 9 2024 oz. do prodaje zalog.

Knjige, vse za šolo in še več v Mladinski knjigi

Mladinska knjiga v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica odpira pravi mali novi svet za ljubitelje knjig in male učenjake. Bogata ponudba knjig domačih in tujih avtorjev vseh slovenskih založb je dopolnjena s pestro izbiro tujih knjig, revij in širokim izborom papirniških izdelkov, med katerimi boste našli tudi zelo priljubljene in aktualne didaktične igrače.

Na knjižnih policah se vrsti tako slovensko klasično leposlovje kot najbolj vroče knjižne uspešnice. Zatopite se v ljubezenske romane, vzemite v roke kriminalni roman ali se naučite nekaj novega s praktičnim priročnikom. Med pripravami na šolo boste v Mladinski knjigi našli vse šolske potrebščine – od učbenikov in delovnih zvezkov do map, risalnih blokov, svinčnikov in drugega pisarniškega materiala ter krasnih šolskih torb. V prazničnem času pa vas bo Mladinska knjiga razveselila z veliko izbiro daril za prav vsakogar na vašem seznamu.

Mladinska knjiga v Supernovi Nova Gorica ima tudi poseben prostor, namenjen članom knjižnega kluba Svet knjige. Toplo vabljeni v prijeten ambient med barvite kolekcije izdelkov in bogato založene knjižne police, kjer vam bo strokovno prodajno osebje z veseljem pomagalo pri izbiri in bo nakupovanje postalo doživetje.

Mladinska knjiga spodbuja razvoj znanja in bralne kulture

Trgovina Mladinska knjiga je del razvejene mreže trgovin v Skupini Mladinska knjiga. Ta je vodilna na področju založništva, knjigotrštva in papirništva v Sloveniji in največja založniška skupina v JV Evropi. Položaj Skupine utrjuje več kot 70-letna tradicija ter znanje in izkušnje njenih zaposlenih.

Trgovina Mladinska knjiga kot član Skupine Mladinska knjiga prispeva k izobraževanju, spodbujanju bralne kulture, življenjskemu slogu in oskrbi s potrošnim pisarniškim materialom ter s tem boljši kakovosti življenja ljudi na različnih ravneh. Z ustvarjanjem vrednosti zagotavlja konkurenčnost, rast in skladen razvoj družbe ter prispeva k nadaljnji globalni rasti in razvoju Skupine. Odgovorno vlaga v slovensko družbo in okolje ter podpira razvoj slovenskega znanja.

Novice
Poletno branje
Sladke strani poletja
11. junij 2024

Poletje, polno nepozabnih zgodb, se začne v Mladinski knjigi! Sveže svetovne in domače uspešnice, nepozabne romance, vznemirljive pustolovščine in druge sladke strani poletja te čakajo v Mladinski knjigi.