Optika Aleksandra | Nova Gorica | Supernova

V Optiki Aleksandra dobite največjo izbiro sončnih in korekcijskih očal ter kontaktne leče, naročite pa se lahko tudi na pregled vida in okulistični pregled.

Optika Aleksandra

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki Ostalo
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki Ostalo

V Optiki Aleksandra boste zagotovo našli očala, ki vam pristajajo

Dober vid je osnovni pogoj za dobro in sproščeno življenje. Zato je za vas Optika Aleksandra v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica pripravila izjemen nabor klasičnih in modnih okvirjev očal, s katerimi boste svojim očem dali nov zagon. Tako pri nakupu korekcijskih očal kot pri nakupu sončnih očal boste svoje nove 'špegle' lahko izbrali v največji ponudbi ženskih in moških modelov številnih priznanih blagovnih znamk, kot so Ray-Ban, Vogue, Dolce&Gabbana, Carrera, Polaroid, Oakley, Adidas idr.

Pri izdelavi korekcijskih očal na recept bodo na izbran okvir namestili korekcijska stekla vrhunske kakovosti po navodilih vašega okulista, lahko pa se na pregled vida ali celovit okulistični pregled naročite kar v optiki, kjer razpolagajo z moderno opremljeno okulistično ambulanto.

V Optiki Aleksandra lahko dobite tudi sončna in športna očala z dioptrijo, očala za računalnik ter kontaktne leče in preparate. Svoj nakup pa dopolnite s priročnimi modnimi etuiji za očala, vrvicami za očala ter kakovostnimi pripomočki za čiščenje očal.

Do pregleda in novih očal kot na napotnico kar v Optiki Aleksandra

Optika Aleksandra na svojih 12 lokacijah po Sloveniji ponuja največji in najbolj kakovosten izbor korekcijskih očal in sončnih očal priznanih blagovnih znamk.

Optika je postala izjemno priljubljena s svojo akcijo »Očala kot na napotnico«, v kateri strankam ponuja brezplačen pregled vida in do 101 EUR popusta ob nakupu kompletnih dioptrijskih očal (okvir, stekla, montaža). Ta popust se obračuna v višini zneska, ki bi vam za vašo dioptrijo pripadal preko zelenega recepta s strani ZZZS, vendar za to ne potrebujete napotnice, ni vam treba do osebnega zdravnika ali okulista. Vse opravite v Optiki Aleksandra, na vrsti pa ste v nekaj dneh.