MANA | Nova Gorica | Supernova

Svet mode po ugodni ceni. Oblecite celo družino s kakovostnimi oblačili in modnimi dodatki v trgovini MANA. Vedno privlačne modne kolekcije čakajo, da jih odkrijete.

MANA

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja* Zaprto
See special opening hours
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki Moda
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki Moda
Popusti
Do -50%
Medsezonski popusti v trgovinah MANA!
Velja do: 30. april 2024

Za vas smo pripravili posebno ponudbo – kar do 50% popust na izbrana oblačila!

Prepustite se nakupovanju in prihranite

MANA ve, kaj so odlični nakupi

Za popoln slog ni treba odšteti veliko denarja. V trgovini MANA odkrijte pravo modno poslastico za vsak okus. Modna, privlačna in vedno ugodna oblačila ter modni dodatki čakajo, da z njimi izrazite svoj slog. Dopolnite garderobo z novimi trendi uličnega sloga ali poiščite klasične modne kose, ki jih z lahkoto kombinirate za v pisarno, na sprehod ali večno eleganten videz. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica ponuja bogato založene oddelke z žensko in moško modo, kot tudi oddelek za mladostnike in otroke. Od elegantnih oblek in plaščev, do kopalk, spodnjega perila in nogavic, modne kolekcije MANA vedno prinašajo kakovostne materiale in vrhunski videz po odlični najnižji ceni.

Ne spreglejte velike izbire oblačil za doma in športnih oblačil ter odkrijte čudovite trenirke, pajace in komplete oblačil za najmlajše. Ugodno oblecite celo družino za vsak letni čas in uživajte v sezonskih popustih, promocijah ter številnih ugodnosti, ki jih v trgovini pripravljajo za vas. Včlanite se v klub MANA za še bolj ugodne nakupe in dodatno znižane cene. Preverite v trgovini.

V MANI lahko najdete oblačila za moške, ženske, nosečnice in otroke, poleg tega pa še opremo za dom

MANA je mednarodno podjetje, ki v svoji prodajni ponudbi zajema oblačila za vso družino in nekatere pripomočke za dom. Trgovina s svojo modno ponudbo, vrhunsko kakovostjo in ugodnimi cenami že leta zadovoljuje potrebe številnih družin. Maloprodajna mreža MANA se nenehno razvija po vsej Sloveniji in svojim kupcem ponuja najvišjo kakovost izdelkov in storitev po dostopnih cenah.

Za vsako novo sezono MANA ustvari kolekcijo za moške in ženske ter otroke. V ženskih kolekcijah so oblačila primerna za ženske, ki negujejo eleganten in ženstven slog, pa tudi za tiste, ki imajo raje bolj športen stil. Moške kolekcije pa postavljajo na prvo mesto udobje in klasičen videz. Otroška oblačila so primerna za otroke od rojstva do 14 let. Popestritev vsake kolekcije pa so tudi razni modni dodatki, ki odlično dopolnjujejo vse modne kombinacije. Gamaše, kape, rokavice, šali in rute, obutev, v MANI pa dobite celo pralne žepne robčke!