Caffe Caffe | Nova Gorica | Supernova

Caffe Caffe je kavarna z najkakovostnejšo ponudbo kav, čajev in slaščic. Na odlični lokaciji ob vhodu v nakupovalni center Supernova je Caffe Caffe točka polna zadovoljnih kupcev, ki si spočijejo med nakupovanjem.

Caffe Caffe

Delovni čas
ponedeljek Zaprto
torek Zaprto
sreda Zaprto
četrtek Zaprto
petek Zaprto
sobota Zaprto
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije

Spijte najboljšo kavo v CAFFE CAFFE v Supernovi Nova Gorica!

V kavarni CAFFE CAFFE se ponašajo s sezonsko ponudbo slaščic in sladoleda ter prijazno in kvalitetno postrežbo. Po splošnem prepričanju zvestih strank kavarne CAFFE CAFFE, velja njihova kava za najboljšo kavo v Novi Gorici. Posebnost ponudbe pa je tudi originalna blejska kremšnita, ki je bila leta 2015 na EXPU uvrščena med 10 top sladic na svetu. V lokalu imajo tudi stalno umetniško razstavo lokalnih umetnic Tatjane in Jane Korečič (mama in hči), ki v ambientu pričara prav posebno vzdušje.

Vse v njihovi ponudbi je domače, izdelano lokalno in sveže. Domač sladoled, ki ga delajo sami, zajema ponudbo naravnih, sadnih sladoledov in seveda tudi vedno priljubljene mlečne okuse. Sadni okusi so odvisni od lokalnega, sezonskega sadja. Njihova slovita kava je izdelana na podlagi 20 letne tradicije, pražena v Sloveniji posebej za njihove lokale. Ponujajo tudi široko ponudbo mleka, od riževega, ovsenega in kokosovega mleka, zato je kavarna primerna tudi za vegane. Poleg sladoleda in kave, pa nudijo tudi butične slaščice in pecivo: domače piškote, sadne pite, mignone in kremšnite.