RAYHER HobbyArt | Nova Gorica | Supernova

Največja trgovina z izdelki za ustvarjanje.

RAYHER HobbyArt

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.45
torek 09.00 - 20.45
sreda 09.00 - 20.45
četrtek 09.00 - 20.45
petek 09.00 - 20.45
sobota 08.00 - 20.45
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Največja trgovina z izdelki za ustvarjanje RAYHER HobbyArt v Supernovi Nova Gorica.

V specializirani trgovini z umetniškimi pripomočki Rayher so na voljo papir in pripomočki, hobi program, izdelki za vlivanje in modeliranje, vse za izdelavo nakita, izdelki za posebne priložnosti in sezonski artikli, knjige in revije, otroški program, izdelki za peko in dekoracijo hrane, darilni in pisarniški program ter umetniški program. V ponudbi so najrazličnejše blagovne znamke in artikli, kot so Fiskars, Sizzix, Marianne design, Ultimate Pro, SewEasy, Spirale, Quilling, markerji za embossing, nalepke in dekorativni lepilni trakovi (Washi tape), laserski izrezi, bleščice, servietna in decoupage tehnika, My style-modna dekoracija tekstila.

Ustvarjalna Bonus kartica Rayher je namenjena vsem navdušenim ustvarjalkam in ustvarjalcem, za nakupe v višjih vsotah pa boste pridobili tudi darilne bone v različnih vrednostih. Rayher sproti povečuje tudi izbor artiklov v akciji in izdelkov »outlet«, ki so na voljo po znižanih cenah s popusti od 30% do 70%.
 

Kjer je ustvarjalnost doma

Najlepši je užitek v delu, ki ni obvezno, ampak izhaja iz našega veselja. Zato Rayher ponuja vse, kar potrebujete, da vaša ustvarjalnost postane resničnost in zaživi. Matično podjetje Rayher Hobby ima sedež v Nemčiji, skupaj z lokalnimi partnerji pa svoje izdelke ponuja v več kot 30 evropskih državah. Največji evropski ponudnik izdelkov za hobije je v Sloveniji prvo poslovalnico odprl že v letu 2012 v Ljubljani. V sklopu hčerinskega podjetja Rayher Adria je od takrat odprlo še tri nove poslovalnice v večjih mestih po Sloveniji. Podjetje pa ne nudi le prodaje izdelkov, temveč tudi svetovanje, izobraževanja, delavnice in kreativne šole.

Podjetje nudi več kot 18.000 različnih lastnih izdelkov. Svojo ponudbo pa dopolnjuje z izdelki priznanih tujih in slovenskih blagovnih znamk, med katerimi so tudi Kreul, Fimo, Crafters Companion, Sizzix, Daler Rowney, Marianne design, Aero, Mitol, Muflon, Stabilo, Staedtler in Standardgraph.