RAYHER HobbyArt | Nova Gorica | Supernova

Največja trgovina z izdelki za ustvarjanje.

RAYHER HobbyArt

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja 09.00 - 15.00
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Največja trgovina z izdelki za ustvarjanje RAYHER HobbyArt v Supernovi Nova Gorica.

V specializirani trgovini z umetniškimi pripomočki Rayher so na voljo papir in pripomočki, hobi program, izdelki za vlivanje in modeliranje, vse za izdelavo nakita, izdelki za posebne priložnosti in sezonski artikli, knjige in revije, otroški program, izdelki za peko in dekoracijo hrane, darilni in pisarniški program ter umetniški program. V ponudbi so najrazličnejše blagovne znamke in artikli, kot so Fiskars, Sizzix, Marianne design, Ultimate Pro, SewEasy, Spirale, Quilling, markerji za embossing, nalepke in dekorativni lepilni trakovi (Washi tape), laserski izrezi, bleščice, servietna in decoupage tehnika, My style-modna dekoracija tekstila.

Ustvarjalna Bonus kartica Rayher je namenjena vsem navdušenim ustvarjalkam in ustvarjalcem, za nakupe v višjih vsotah pa boste pridobili tudi darilne bone v različnih vrednostih. Rayher sproti povečuje tudi izbor artiklov v akciji in izdelkov »outlet«, ki so na voljo po znižanih cenah s popusti od 30% do 70%.
 

Ustvarjajte z RAYHER HobbyArt!

Podjetje Rayher Hobby s sedežem v Nemčiji je v maju 2012 tudi v Sloveniji ustanovilo hčerinsko podjetje Rayher Adria d.o.o.. S svojimi lokalnimi partnerji v 30 evropskih državah so prisotni že v 6.000 specializiranih trgovinah. RAYHER HobbyArt je trgovina z umetniškim in ustvarjalnim materialom, ki se razprostira na 600 m², njihova ponudba pa je izjemno pestra, saj je to največja trgovina hobby in art izdelkov v Sloveniji. 

Poleg lastne Rayher poudbe, ki obsega preko 18.000 različnih artiklov, so na voljo tudi ostali najkakovostnejši izdelki, pripomočki in materiali evropskih in slovenskih proizvajalcev: Kreul, Fimo, Crafters Companion, Sizzix, Daler Rowney, Marianne design, Aero, Mitol, Muflon, Stabilo, Staedtler, Standardgraph. Dejavnost podjetja Rayher Adria pa ni zgolj umetniška trgovina, usmerjeni so tudi v razvoj novih izdelkov, prirejajo izobraževanja v obliki delavnic in kreativnih šol ter s promocijo spodbujajo domače hobby in art ustvarjalce.