Optika Clarus | Nova Gorica | Supernova

OSEBNI PREVZEM

Optika Clarus je s 23 poslovalnicami po državi največja veriga optik v Sloveniji. Je sinonim za celostno storitev maksimalne kakovosti in široko možnost izbire za še tako zahtevne okuse.

Optika Clarus

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Popusti
2 za 1
Kupiš 1, dobiš 2
Velja do: 14. november 2021

Najbolj priljubljena akcija KUPIŠ 1, DOBIŠ 2, je nazaj. Ob nakupu enih korekcijskih očal, vam druga očala s stekli vaše dioptrije v optiki Clarus PODARIJO.

Izkoristite odlično akcijo in prejmite druga očala brezplačno. Se sprašujete, zakaj bi imeli dvoje očal?
- Za rezervo,
- za lažjo kombinacijo stilov,
- za posebne priložnosti,
- za različne aktivnosti,
- ker vam jih Clarus podari!

In kakšen je okvir, ki ga prejmete? Podarjen okvir za očala, ki si ga izberete sami, je modno oblikovan, zato ga lahko poljubno kombinirate k vašemu najljubšemu kosu oblačil. Na voljo je več oblik in barv okvirjev za očala.

Stekla, ki jih dobite z okvirjem, so kakovostna, s trdim in antirefleksnim slojem z vgrajeno vašo dioptrijo.

V Nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica vas čakajo posebne ugodnosti!

V poslovalnici Optike Clarus v Nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica boste deležni strokovnega svetovanja glede stekel in kontaktnih leč ter pomoči pri izbiri novega okvirja. Najprej boste v ambulanti opravili okulistični pregled, v primeru sumljivega opažanja nenormalnega stanja očesa pa vas bo optometrist napotil na podrobnejši pregled k oftalmologu. Nato pa boste lahko izbirali v zares obsežni ponudbi korekcijskih okvirjev, sončnih, športnih in otroških očal ter kakovostne in originalne kontaktne leče, priznanih proizvajalcev, med njimi Johnson & Johnson, Carl Zeiss, Alcon, Menicon in Clearlab.

Vsaka očala so skrbno izdelana in prilagojena za posamezno stranko, kar je doseženo z najsodobnejšimi brusilnimi stroji, ki omogočajo precizno 100 % natančno brušenje stekel za očala s 3D tehnologijo in optimalno prileganje okvirju za očala. V poslovalnici Optike Clarus v Supernovi Nova Gorica vam pogosto nudijo tudi do 50% popusta na izbrana sončna očala in korekcijske okvirje. Preverite tudi sami in izberite očala po svojem okusu!

Optika Clarus – največji center optike v Sloveniji

Optika Clarus je z 28 poslovalnicami in z več kot 100 blagovnimi znamkami očal in drugimi optičnimi pripomočki vodilni ponudnik optičnih pripomočkov v Sloveniji. Že 30 let uspešno sledi svoji viziji »Veliko vedeti, dobro videti in odlično izgledati«. V Optiki Clarus vam je na voljo več kot 7.500 različnih modelov očal več kot 100 blagovnih znamk v različnem cenovnem razponu. Izberete lahko ugodna očala po nizki ceni ali pa svoj slog izpopolnite z očali priznanih svetovnih znamk, kot so Balenciaga, Calvin Klein, Cartier, Chloe, Diesel, Dior, D&G, Escada, Guess, Gucci, Miu Miu, Police, Prada, Ray Ban, Replay, Versace in številne druge.

V vseh poslovalnicah Optike Clarus se lahko naročite na okulistični pregled ali brezplačno kontrolo vida. V sodobnih ambulantah vas bodo sprejeli najboljši specialisti okulisti in optometristi, ki vam bodo izmerili dioptrijo, ugotovili morebitne nepravilnosti vida in ustrezno strokovno svetovali pri izbiri dioptrijskih stekel in očal. Specialisti Optike Clarus se redno izpopolnjujejo in sodijo med najboljše specialiste s področja okulistike v Sloveniji.