Intersport | Nova Gorica | Supernova

Intersport s svojo dolgoletno tradicijo približuje šport amaterjem in spodbuja športne navdušence.

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Šport
Naslov
Prvomajska ulica 35
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Šport
Popusti
-30 %
Poletje, prihajam!
Velja do: 27. junij 2021

Uživajte v soncu in poletju v novih oblačilih, obutvi in opremi iz Intersporta. Obiščite prodajalno INTERSPORT v nakupovalnem centru Supernova, kjer so izbrani izdelki za šport in prosti čas te dni do 30 % cenejši.

Ponudba velja od 10. do 27. junija 2021 za izbrane in posebej označene izdelke po rednih cenah v zalogi prodajalne in na spletu.

Popusti se ne seštevajo z drugimi akcijami in popusti. Popust se obračuna na blagajni. Celotno ponudbo si lahko ogledate v spletni prodajalni www.intersport.si. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Intersport bo vsakogar navdušil nad športnimi aktivnostmi!

Široka izbira in kakovostna ponudba najrazličnejše športne opreme za vsakega športnika in rekreativca je na voljo v poslovalnici Intersport, ki se nahaja v Nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica. V Intersportu bo vsak kupec s strani usposobljenih prodajalec deležen strokovnega pristopa in pomoči, podkrepljenega z znanjem in poznavanjem raznih športnih področij. S takšne celovito in kakovostno storitvijo Intersport ponuja svojim kupcem največjo vrednost.

V Intersportu so skozi celo leto na voljo razne prodajne ugodnosti, poleg tega pa sevseskozi trudijo, da motivirajo svoje kupce za ukvarjanje s športom in aktiven življenjski slog. Moški, ženske in otroci lahko izbirajo med trenirke in športnimi majicami, supergami in drugo športno obutvijo ter dodatki, kot so torbe, nahrbtniki, klobuki in rokavice priznanih proizvajalcev športne opreme kot so Nike, Adidas, Under Armour, Puma, Converse, Salomon, Merrell, Dunlop, Head, Joma in Kettler.

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem.