Top Shop | Nova Gorica | Supernova

Izdelki Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo, Kosmodisk, Rovus in druge znamke iz Top Shop TV-prodaje. Vse za dom in vrt, kuhinjo, zdravje, lepoto, šport in prosti čas.

Top Shop

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Vse priznane Top Shop blagovne znamke na enem mestu

Vas je izdelek iz Top Shop TV-prodaje navdušil? Obiščite trgovino Top Shop v nakupovalnem centru Supernova Nova Gorica, kjer si lahko vse najbolj priljubljene izdelke iz TV-prodaje v živo ogledate in neposredno kupite. Tako je, brez odvečnih telefonskih klicev, usklajevanja in čakanja. Izdelek poiščete, kupite in že takoj uživate v njegovi uporabi.

Vse ljubitelje kuhanja bo zagotovo navdušil kuhinjski robot Delimano, prav tako pa lahko v trgovini poiščete še posodo in druge izdelke za kuhinjo Delimano, kot so cvrtnik na vroč zrak ali praktični mešalnik Nutribullet. V najboljši spanec vas bodo zazibali izdelki Dormeo – ležišča, vzglavniki, odeje, posteljnina in vse za spanje tako za vašo kot otroško sobo. V trgovini Top Shop vas čaka tudi udobna obutev Walkmaxx, sesalniki in oprema za čiščenje Rovus ter številni izdelki za zdravje in lepoto Wellneo. Seveda so tu še številne druge Top Shop prodajne uspešnice, kot so odganjalci mrčesa, valjčki za pleskanje, pripomočki za vrtnarjenje, hlače za oblikovanje postave, oprema za trening in telovadbo, otroške igrače in še in še. V trgovini Top Shop boste dobili vse za dom in prosti čas na enem mestu.

Top Shop – od TV-prodaje do trgovine

Top Shop preko TV-prodaje prinaša številne in raznovrstne izdelke v naše domove že od leta 1996. Le kdo se ne spominja legendarnih izdelkov iz TV-oglasov, kot so Dry Cooker, pojoči božični venček, riba Boogy, ura s ptičjim petjem, Power Juicer, Kosmodisk in številni drugi. Skozi leta je Top Shop v naše domove prinesel več kot 1.000 različnih izdelkov in pisal na milijone vznemirljivih zgodb. Danes je Top Shop dobro prepoznavna znamka, ki slovi po svojih TV-oglasih in edinstvenih izdelkih, ki jih ne najdete nikjer drugje.

Poleg uspešne TV-prodaje in spletne trgovine prinaša Top Shop 17 prodajnih mest po vsej Sloveniji. Trgovine so postavljene na priročnih lokacijah in ponujajo izdelke, ki ste si jih ogledali v TV-oglasih. Včlanitev v klub zvestobe Club 5* prinaša še dodatne ugodnosti in prihranke, saj člani kluba kupujejo vse izdelke Top Shop ugodneje, po ekskluzivnih klubskih cenah s takojšnjim koriščenjem popustov.