Telemach | Nova Gorica | Supernova

Sklenite naročniško razmerje za televizijo, internet in mobilno telefonijo. Telemach zagotavlja najboljše storitve s paketi VEČ in EON ter vrhunski prenos podatkov v omrežju GIGA, ponuja pa tudi mobilne telefone na vezavo.

Telemach

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Naročite najboljše video, internet in mobilne storitve v trgovini Telemach

Vam mobilni telefon nagaja ali preprosto želite boljši naročniški paket, ki po najboljši ceni vključuje vse, od televizije do interneta in neomejene mobilne telefonije? Med obiskom nakupovalnega centra Supernova Nova Gorica se ustavite v prodajalni Telemach, kjer bodo prisluhnili vašim željam ter vam pomagali izbrati najboljšo ponudbo za vas!

V prodajalni Telemach lahko sklenete naročniško razmerje mobilne telefonije s paketi VEČ, ŠE VEČ ter NAJVEČ in si tako omogočite neskončne pogovore, brskanje po mobilnem spletu ter številne dodatne storitve po izjemno ugodni ceni. Preverite lahko tudi možnosti družinskih popustov, prenosa podatkov v tujini ter si z vezavo na obroke zagotovite še najnovejši mobilni telefon iPhone, Huawei, Samsung, Sony, Xiaomi ali druge znamke po akcijski ceni.

S povezavo storitev mobilne telefonije in Telemachovih fiksnih storitev pa lahko privarčujete še več! Odločite se za vrhunske video storitve EON, ki zagotavljajo ogled televizijskih vsebin preko različnih naprav, odklenite širšo programsko shemo z najbolj priljubljenimi televizijskimi programi ter se povežite v omrežje GIGA z izjemno hitro internetno povezavo do 1 Gbps.

Telemach – NAJ omrežje v Sloveniji

Telemach je priljubljen ugoden ponudnik televizije, interneta in najbolje prodajane mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom zagotavlja napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivosti HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopen na vseh napravah doma ali na poti.

Z najboljšo ponudbo na trgu, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije se Telemach lahko ponaša s storitvami najvišje kakovosti, ki zanesljivo zagotavljajo številnim zadovoljnim zasebnim in poslovnim uporabnikom.

Telemach svojim uporabnikom prinaša najboljše mobilno omrežje v Sloveniji, saj so ga rezultati testiranj postavili na prvo mesto tako pri najboljši pokritosti prenosa podatkov kot pri najboljši pokritosti z omrežjem 4G/LTE in najboljši dostopnosti podatkovnega omrežja. Raziskava Trusted Brands pa je leta 2018 Telemach razglasila za najbolj zaupanja vrednega ponudnika fiksnega interneta v Sloveniji.